Luistervoorbeeld

Liefst verliefd

Auteur Renate Rubinstein
Voorlezer Renate Rubinstein
Speelduur 54m 23s
€ 8,75

Beschrijving

'Het kan allemaal wel slecht aflopen - dat doet het ook vaak - maar zolang als het dúúrt is verliefdheid het meest complete gevoel dat er is'.

Liefst Verliefd bevat twaalf verhalen - uit de gelijknamige bundel - over liefde, een onderwerp waarover je nooit uitgepraat raakt. Renate Rubinstein, een onderhoudend vertelster, brengt in dit luisterboek op onderhoudende wijze de vele facetten van de liefde in beeld.

De gevaarlijke kanten van de liefde: rivaliteit, getrouwde mannen en echtscheiding. Maar ook de mooie; knuffelen, tuttelen en liefdesliedjes.

Inhoud
Verliefd
Toeval bestaat niet
Verwijt
Echtscheiding
Autonome gevoelens
Over de liefde
Tuttel & co
Boekenkast
Rechtvaardigheidsgevoel
Waar blijft het raadsel
Het zeuren
Larrios

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 9 juli 2011
ISBN 9789047611769
Taal Nederlands
Speelduur 54m 23s
Bestandsgrootte 29 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Rubinstein slikt haar tranen en en vermurwt haar lezer met humor en intelligentie. En die verleiding blijkt, ook bij tweede of derde lezing, nog altijd onweerstaanbaar.' (Aleid Truijens, De Volkskrant)

Over de auteur
Renate Rubinstein

Renate Rubinstein (1929-1990) werd geboren in Berlijn als oudste kind van een joodse vader en een niet-joodse moeder. Vanaf 1961 schreef zij onder het pseudoniem 'Tamar' columns in Vrij Nederland, waarin ze op uitgesproken wijze haar mening gaf over maatschappelijke en persoonlijke kwesties. Zij heeft twintig bundels gepubliceerd.

In 1988 ontving zij voor haar 'buitengewone verdiensten ten opzicht van het mensdom in het algemeen'en 'voor haar moed, sprekend uit tal van publicaties' de Hélène de Montigny-prijs. In 2005 verscheen bij Augustus Twijfel trainen, een eerste keus uit haar dagboeken, en Over Israël, samengesteld door Hans Goedkoop. In 2006 verscheen Tussen kat en mens en in 2007 Niets te verliezen en toch bang, een klassieker onder de egodocumenten die bekroond werd met de Multatuli-prijs 1979.

Toon aanbod