Zing mee met Pim & Pom
Zing mee met Pim & Pom

Zing mee met Pim & Pom

Liedjes uit de film en nog veel meer

5 liedjes uit de film 'Pim & Pom, Het Grote Avontuur' en 7 liedjes over Pim & Pom, gezongen door niemand minder dan Georgina Verbaan. Leeftijd: 3+

Auteur

Mies Bouhuys

Sprekers

Acda En de Munnik, Do, Peterpaul Muller, Huub van der Lubbe, Jerusa, Georgina Verbaan

Speelduur

0 uur 29 min

€ 5,99

Beschrijving

Pim & Pom zijn niet alleen op televisie, maar ook op het grote scherm! De titel van de hartverwarmende familiefilm waarin zij de hoofdrol spelen, is Pim & Pom, Het Grote Avontuur.

Op het luisterboek staan de vijf liedjes uit de film: Samen van Acda en de Munnik, Je eigen weg van Huub van der Lubbe, Zonder jou van Do, Het leven is op z'n leukst van Peterpaul Muller en Slaap zacht van Jerusa. Verder vind je op de cd zeven liedjes over Pim & Pom, gezongen door niemand minder dan Georgina Verbaan.

Zing mee met Pim & Pom, is gebaseerd op de tekeningen van Fiep Westendorp en de karakters van Mies Bouhuys met liedjes van Joren van der Voort.

Inhoud
1. Samen (Acda en de Munnik)
2. Je eigen weg (Huub van der Lubbe)
3. Zonder jou (Do)
4. Het leven is op z'n leukst (Peterpaul Muller)
5. Slaap zacht (Jerusa)
6. Poezenbusje (Georgina Verbaan)
7. Vliegles (Georgina Verbaan)
8. De auto (Georgina Verbaan)
9. Het bootje (Georgina Verbaan)
10. Het jasje (Georgina Verbaan)
11. Briefjes (Georgina Verbaan)

Details

Imprint

Uitgeverij Rubinstein

Uitgever

Rubinstein Publishing BV

Publicatiedatum

16 mei 2014

ISBN

9789047618256

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 29 min

Bestandsgrootte

31 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Mies Bouhuys (1927-2008) groeide op in Weesp, een klein stadje aan de Vecht. Ze trok met haar vijf broertjes en zusjes vaak langs het water en door de bossen van het Gooi. Dat heeft veel invloed gehad op alles wat ze daarna schreef. Net als, later, de Tweede Wereldoorlog. Haar vader was onderwijzer. Omdat hij het niet goed vond dat joodse kinderen van de Duitsers niet meer naar school mochten, werd hij ontslagen. Dat betekende nogal wat, als je een gezin hebt met zes kinderen!

Met haar boeken, gedichten en toneelteksten wilde Mies Bouhuys de lezer altijd aan het denken zetten. Ze schreef over onderwerpen als armoede, wat het betekent om vluchteling te zijn, over oorlog en racisme. Soms ook liet ze de werkelijkheid voor wat die is en kwam ze met een vrolijk fantasieverhaal.

Mies Bouhuys heeft zo´n 80 boeken voor kinderen geschreven en 12 toneelteksten voor jongeren. Daarnaast publiceerde zij gedichten en een boek over het leven van haar man Ed Hoornik: Het is maar tien uur sporen naar Berlijn!. Haar boeken laten duidelijk zien dat ze zich betrokken voelt bij wat er in de wereld mis is. Ze neemt het op voor mensen die onderdrukt of vervolgd worden. In Anne Frank is niet van gisteren vertelt ze over de jeugd van Anne, haar onderduiktijd tot aan het moment dat Anne en de andere onderduikers door de Duitsers gehaald worden en naar concentratiekampen gestuurd. Omdat ik in de wereld loop is een gedichtenbundel over bijvoorbeeld armoede, oorlog en vluchtelingen.

De schrijfster ontving de Reina Prinsen-Geerlingprijs voor poëzie, de Koepelprijs en de Hendrik van Veldeprijs. In 2003 ontving zij van de Liga voor de Rechten van de Mens de Clara Meijer-Wichmann Penning. Zij kreeg de prijs voor haar persoonlijke inzet voor de mensenrechten.

Meer auteur Mies Bouhuys Bekijk alles

Vlaams Kathy Lindekens Leest dierenverhalen

Kathy Lindekens Leest dierenverhalen

Schmidt, Toon Tellegen

€ 8,75
Geheim van Toermalijn

Geheim van Toermalijn

Mies Bouhuys

€ 9,99
Joris Kabeltje

Joris Kabeltje

Mies Bouhuys, Fiep Westendorp

€ 6,99
Pim en Pom Luistervriendjes
€ 9,49

Meer spreker Georgina Verbaan Bekijk alles

Superjuffie!

Superjuffie!

Janneke Schotveld

€ 9,99
Tess Rex

Tess Rex

Deborah Allwright

€ 7,99
Sprookjesboek van De Efteling
€ 13,99
Iets om naar uit te kijken

Iets om naar uit te kijken

Georgina Verbaan

€ 14,99