De held van Fabel
De held van Fabel

De held van Fabel

Ook altijd een personage in een boek willen zijn?

Auteur

Scott Reintgen

Spreker

Dafne Holtland

Vertaler

Merel Leene

Speelduur

8 uur 50 min

€ 12,99

Beschrijving

Indira staat al haar hele leven in de kantlijn, wachtend op een kans om als personage te schitteren. Dus wanneer ze hoort dat ze is uitgekozen om naar Fabel af te reizen en aan de beroemde Hogeschool voor Helden te studeren, een school die bekend staat om het afleveren van de allerbeste helden, kan ze haar oren niet geloven.

Maar Indira's droom om een held te worden valt in het water. Haar auditie loopt in de soep en bezorgt haar een plek in het bijfigurenprogramma, en pogingen om haar mentoren - bekende hoofdpersonages als Alice uit Wonderland en Romeo Montague - hun ongelijk te bewijzen worden continu gedwarsboomd. Indira krijgt al snel het gevoel dat een slechterik de boosdoener is.

Het wordt op school steeds gevaarlijker en Indira ontdekt dat heel Fabel wordt aangevallen. Met haar vrienden Maxi en Phoenix aan haar zijde zoekt ze naar aanwijzingen om degene die hen met duistere magie bedreigt, te ontmaskeren. Maar hoe meer Indira ontdekt, hoe meer ze gaat twijfelen aan haar plaats in deze verhalenwereld. Kan een bijfiguur écht de held van het verhaal worden?

Details

Imprint

Moon

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

18 maart 2021

ISBN

9789048858668

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 50 min

Bestandsgrootte

728 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

Elke zomer daarna

Carley Fortune

€ 14,99

Het zonnetje in huis

Jill Mansell

€ 14,99

Meisje zonder hoop

Michael Robotham

€ 15,99
Ontmoet me op het strand
€ 14,99