Gallant
Gallant

Gallant

Er zijn een paar dingen die de veertienjarige Olivia zeker weet: ze heeft geen familie, geen stem en één groot geheim.

Auteur

V.E. Schwab

Spreker

Lotte Horlings

Vertaler

Maren Mostert

Speelduur

8 uur 2 min

€ 14,99

Beschrijving

Voor de lezers van J.R.R. Tolkien, J.K. Rowling en Holly Black

Alles heeft een schaduwkant, zelfs de wereld waarin wij leven. Er is altijd een punt waarop het duister met het licht versmelt – een plek waar deze werelden samenkomen.

Er zijn drie dingen die de veertienjarige Olivia nooit heeft gehad: een vader, een moeder en een stem. Als ze kon praten, zou ze het vooral willen hebben over de familie die ze nooit heeft gehad, en hoe 'anders' ze zich voelt dan de andere meisjes in het weeshuis. Maar zelfs mét een stem zou Olivia zwijgen over de schimmen en wezens die alleen zij kan zien. Het enige wat haar leven draaglijk maakt, is het dagboek van haar verdwenen moeder. Ze brengt haar dagen door met het ontcijferen van haar moeders laatste boodschap, maar de woorden lijken van een vrouw te zijn die haar grip op de werkelijkheid aan het verliezen is. De laatste zin luidt : 'Alles komt goed Olivia, zolang je maar wegblijft van Gallant.'

Dan ontvangt het weeshuis een brief van Olivia's oom, die haar uitnodigt om op het immense familielandgoed te komen wonen. Het enige probleem? Het is precies de plek waartegen haar moeder haar wilde beschermen: Gallant.


In de pers

'Het sleept je mee, breekt je hart en geeft ook hoop. Een betoverend mooi boek!' Bol.com Lees Magazine

'Een boek om bij weg te dromen.' Lonely Planet Magazine

'Betoverend, liefdevol, onvergetelijk en bevat een aloude boodschap: heb je naasten lief en geniet van elk moment.' ThrillZone.nl

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

2 mei 2022

ISBN

9789052865058

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 2 min

Bestandsgrootte

669 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

V.E. Schwab is een Amerikaanse nummer 1 New York Times-bestsellerauteur. Het eerste deel van haar Schemering-trilogie werd door The Guardian en Waterstones uitgeroepen tot een van de beste fantasyboeken van het jaar en de filmrechten werden al snel verkocht. Haar werk wordt in meer dan 24 talen vertaald en Het onzichtbare leven van Addie LaRue stond wereldwijd weken achter elkaar in de bestsellerlijsten. Schwab woont afwisselend in Amerika, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Meer spreker Lotte Horlings Bekijk alles

Alleen in films

Alleen in films

Henriët Koornberg-Spronk

€ 12,99
De losse teugel

De losse teugel

Judith Eiselin, Aye de Kuijer

€ 11,99
Een paardendief in Japan

Een paardendief in Japan

Joke Reijnders

€ 4,99

De villa

Ruth Kelly

€ 12,99