De breekbare draden van magie
De breekbare draden van magie

De breekbare draden van magie

Ooit waren er vier werelden, elk pulserend met fantastische kracht en verbonden door één enkele stad: Londen.

Serie

Schemering deel 4

Auteur

V.E. Schwab

Spreker

Kirsten Fennis

Vertaler

Inge Pieters

Speelduur

22 uur 11 min

€ 19,99

Beschrijving

Het nieuwe magische vierde deel van de  Schemering-serie, die zich zeven jaar na De kleuren van licht afspeelt

Ooit waren er vier werelden, elk pulserend met fantastische kracht en verbonden door één enkele stad: Londen. Totdat de magie te snel groeide en de werelden werden gedwongen hun deuren te verzegelen in een wanhopige poging die van henzelf te beschermen. Magiërs die deze deuren konden openen werden zeldzamer naarmate de tijd verstreek en nu zijn er slechts drie Antari achtergebleven in de volksherinnering: Kell Maresh van Rood Londen, Delilah Bard van Grijs Londen en Holland Vosijk van Wit Londen.

Maar er is de afgelopen zeven jaar nauwelijks een glimp van hen opgevangen en intussen is er een nieuwe Antari opgestaan in Wit Londen, genaamd Kosika. Ze besteeg de troon tijdens de afwezigheid van Holland en de jonge koningin is bereid alles te doen om haar positie te behouden, maar haar groeiende religieuze vurigheid heeft het potentieel om heel Wit Londen ten val te brengen.

In Rood Londen wordt koning Rhy Maresh bedreigd door een opkomende rebellie, die vastbesloten is de machtsverhoudingen te corrigeren door de troon volledig met de grond gelijk te maken.

Te midden van dit gezelschap van oude vrienden en nieuwe vijanden komt een meisje met een ongewoon magisch vermogen in het bezit van een voorwerp dat het lot van alle vier de werelden kan veranderen. Haar naam is Tes, en zij is de enige die deze werelden weer bij elkaar kan brengen – of ze alle vier kan vernietigen.

In de pers

'Geweldig creatief en vindingrijk.' The Guardian

' De kleuren van magie heeft alles om een klassieker te worden. Dit boek is goud waard.' Deborah Harkness, auteur van Allerzielen

'Schwab creëert op ingenieuze wijze een geheel nieuw soort fantasy: avontuurlijk, verfrissend en met een boeiende antiheldin.' Publishers Weekly

 

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

18 maart 2024

ISBN

9789052866703

Taal

Nederlands

Speelduur

22 uur 11 min

Bestandsgrootte

1836 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

V.E. Schwab (zij/hen) is een Amerikaanse nummer 1 New York Times-bestsellerauteur. Het eerste deel van de Schemering-trilogie werd door The Guardian en Waterstones uitgeroepen tot een van de beste fantasyboeken van het jaar en de filmrechten werden al snel verkocht. Schwabs werk wordt in meer dan 24 talen vertaald en Het onzichtbare leven van Addie LaRue stond wereldwijd weken achter elkaar in de bestsellerlijsten. Schwab woont afwisselend in Amerika, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Meer auteur V.E. Schwab Bekijk alles

Stad vol geesten

Stad vol geesten

V.E. Schwab

€ 14,99
Gallant

Gallant

V.E. Schwab

€ 14,99

Meer spreker Kirsten Fennis Bekijk alles

Zomerliefde

Holly Hepburn

€ 3,49

Lentekoorts

Holly Hepburn

€ 3,49
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99