Hart voor de zaak
Hart voor de zaak

Hart voor de zaak

Voor Julia is Magnus Estate in Ierland de fijnste plek ter wereld. Tot een verwende rockster de rust komt verstoren.

Er is geen betere plek om te wonen dan op het betoverende Magnus Estate in Ierland. Tenminste, voor Julia, die het landgoed draaiende houdt.

Auteur

Charlotte de Monchy

Spreker

Kristel van Eijk

Speelduur

9 uur 23 min

€ 14,99

Beschrijving

Een nieuwe feelgoodroman die zich afspeelt tussen de glooiende Ierse heuvels Er is geen betere plek om te wonen dan op het betoverende Magnus Estate in Ierland. Tenminste, voor Julia, die het landgoed draaiende houdt. Haar oude cottage ligt samen met de net gerenoveerde vakantiewoningen aan een schilderachtig meer, haar collega's zijn haar vrienden geworden en ze geniet van het buitenleven. Zo kan ze - al is het maar tijdelijk - haar lot uit de weg gaan: de fabriek van haar ouders overnemen in het kleurloze dorp in Nederland waar ze is opgegroeid. Als de eerste gast zich aanmeldt voor de luxe cottages, is ze dan ook dik tevreden. Totdat hij voor haar neus staat en ze hem herkent. Scott Manswell, een norse rockster die in alle roddelbladen staat. En nooit met positief nieuws. Net die persoon die waarschijnlijk geen enkele waardering heeft voor de prachtige natuur, de biologische moestuin en de gekoesterde scharrelvarkens in het bos. Het kost Julia alles wat ze in zich heeft om in haar rol van beleefde gastvrouw te blijven. Gelukkig verschijnt ineens de knappe zoon van de eigenaresse om de zaken op het landgoed over te nemen, zijn charmes op haar los te laten en haar aandacht af te leiden. In de pers 'Onweerstaanbaar, romantisch verhaal met vaart, humor en op de juiste toon.' Zin 'Charlotte de Monchy, die wordt steeds beter. Zeker te vergelijken met Jill Mansell.' NBD Biblion 'Alweer een voltreffer van De Monchy.' Perfecteburen.nl

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

3 maart 2023

ISBN

9789052865553

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 23 min

Bestandsgrootte

787 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Charlotte de Monchy studeerde communicatie­wetenschap aan de UvA. Ze schrijft vrolijke, sprankelende feelgoodromans. Van haar boeken, waaronder Zes maanden zonder, Beter laat dan nooit en Wie waagt die wint, zijn al bijna 180.000 exemplaren verkocht.

Meer auteur Charlotte de Monchy Bekijk alles

Zes maanden zonder

Zes maanden zonder

Charlotte de Monchy

€ 14,99
Wie waagt die wint

Wie waagt die wint

Charlotte de Monchy

€ 14,99
Beter laat dan nooit

Beter laat dan nooit

Charlotte de Monchy

€ 14,99
Tegen beter weten in

Tegen beter weten in

Charlotte de Monchy

€ 14,99

Meer spreker Kristel van Eijk Bekijk alles

Liefde in het weeshuis
€ 14,99
Een huwelijk in het duincafé
€ 12,95
Het weeshuis

Het weeshuis

Lizzie Page

€ 12,99
De belofte van het weesmeisje
€ 14,99