Onder verdenking
Onder verdenking

Onder verdenking

De zaak Morgenstond

Severyn & Govaert: een serie misdaadromans van nú, gebaseerd op waargebeurde zaken. De strijd tegen de misdaad van binnenuit.

Serie

Auteur

Eric Oosthoek

Spreker

Dieuwertje Blok

Speelduur

12 uur 21 min

€ 12,99

Beschrijving

Het meisje lag op haar rug, de grijsblauwe ogen half geopend, gestold in een moment van acceptatie. De benen gespreid, rechtervoet naar buiten gedraaid. Rechterarm boven het hoofd, hand plat op de grond. De andere arm langs het lichaam, vuist gebald. Ze was geheel ontkleed, had alleen sokken en schoenen nog aan, hardloopschoenen, de beha zat rond haar hals geknoopt.

Een serieverkrachter slaat opnieuw toe en vermoordt voor het eerst zijn slachtoffer. Een Marokkaans-Nederlandse journalist ontvangt een kogelbrief. Hij vecht een eenzame strijd tegen het feodale bewind in zijn moederland. De intimidaties vanuit Rabat gaan van kwaad tot erger, van intimidatie en bedreiging tot zware mishandeling. Maarten Severyn onderzoekt beide zaken. Ondertussen probeert hij het plotselinge overlijden van zijn vrouw te verwerken en begint hij een privé-oorlog tegen de man die haar dood reed. Zonder officiële onderzoeksopdracht gelden er voor Maarten andere regels en wetten.

Details

Imprint

All Fiction

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

15 augustus 2019

ISBN

9789082993424

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 21 min

Bestandsgrootte

678 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Eric Oosthoek (Nederland, 1948) werkte als dramaregisseur en scenarioschrijver voor de Publieke Omroep. Hij realiseerde sinds 1977 een groot aantal dramaproducties, zowel enkelvoudige televisiespelen als langer lopende dramaseries en televisiefilms. Opvallend en vaak succesvol televisiedrama, series als Sanne, Weekend, De rivier waarin ik zwom, Oog in oog en Over de liefde, televisiefilms als Zondag weet je alles, Wie aus weiter ferne, Het laatste glas melk, Morgen ga ik zelf en Respect, telefilms als Saint Amour, Novemberlicht, Gebroken Rood, Kilkenny Cross en Anna. Een aantal van zijn televisiefilms zijn vertoond op buitenlandse publieke zenders in o.a. Engeland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, IJsland en Bulgarije. Sinds 2008 richt hij zich volledig op het schrijven van fictie.

Meer auteur Eric Oosthoek Bekijk alles

Levend verkocht

Levend verkocht

Eric Oosthoek

€ 12,99
Kwaad ontwaakt

Kwaad ontwaakt

Eric Oosthoek

€ 12,99
Dood in opdracht

Dood in opdracht

Eric Oosthoek

€ 12,99

Meer spreker Dieuwertje Blok Bekijk alles

Kikker en de seizoenen

Kikker en de seizoenen

Max Velthuijs

€ 14,99
Het sneeuwklokjesbos

Het sneeuwklokjesbos

Annejet van der Zijl

€ 7,50
Kikkers dikke vriendjesboek
€ 14,99
De moeders van Mahipar

De moeders van Mahipar

Forugh Karimi

€ 14,99