Luistervoorbeeld

En plotseling ben je van hem

Ik was gevangen in het web van een loverboy
SerieMisleid deel 1
Auteur Merel van Groningen
Spreker Dafne Holtland
Speelduur 5u 9m 27s
€ 9,95

Beschrijving

Merel van Groningen was vijftien toen haar vriend haar dwong als prostituee te werken. Zij beschreef haar schokkende verhaal in deze bestseller.

Merel ontmoet via een vriendinnetje de zesentwintigjarige Mike, met wie ze een bijzondere vriendschap opbouwt. Door de tegenwerking van Merels ouders wordt de vriendschap steeds hechter, en de twee worden verliefd. Merel is helemaal in de wolken door het geweldige gevoel dat Mike haar geeft: eindelijk is er iemand die haar belangrijk vindt en van haar houdt. Totdat Mike's ware aard naar boven komt... En plotseling ben je van hem is het aangrijpende verslag van een meisje dat langzaam verstrikt raakt in het web van een loverboy.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 13 juli 2020
ISBN 9789178613984
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 9m 27s
Bestandsgrootte 283 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Merel van Groningen was ooit zelf slachtoffer van seksuele uitbuiting door een ‘loverboy’. Ze heeft zich ontwikkeld tot veelgevraagd erkende expert en zet haar ervaringsdeskundigheid in om jongeren die hetzelfde is overkomen te helpen en te begeleiden hun regie op het leven terug te krijgen.

In 2008 debuteerde zij met het boek 'Plotseling ben je van hem'. Dit boek vertelt het verhaal over de weg die zij als 15-jarige bewandelde om uiteindelijk in het web van een loverboy verstrikt te raken. Zij schreef daarna nog twee boeken over seksuele uitbuiting, in 2009 'In mijn onschuld' en in 2015 'Liefde zonder vlinders'.

Merel van Groningen heeft de afgelopen jaren een belangrijk netwerk om zich heen gebouwd in de jaren dat zij zich als expert inzet tegen seksuele uitbuiting. Ze is gesprekspartner en geeft advies aan allerlei instanties, zoals onderwijs- en jeugdzorginstellingen, advocatuur, politie(academie), gemeenteraden, rijksoverheid en politici.

Toon aanbod