Luistervoorbeeld

In mijn onschuld

SerieMisleid deel 2
Auteur Merel van Groningen
Spreker Dafne Holtland
Speelduur 4u 43m 56s
€ 9,95

Beschrijving

Dit is het vervolg op "En plotseling ben je van hem". 

Na een nare periode keerde Merel van Groningen op haar vijftiende terug naar het internaat waar zij eerder had gewoond. Ze was een getraumatiseerde tiener die zich alleen voelde en wanhopig op zoek was naar liefde. Die vond ze bij haar mentor. Hij gaf haar het gevoel dat ze mooi en bijzonder was, en dat ze op z'n minst bij hem een heel speciaal plaatsje in zijn hart had.

Zo wist hij haar te verleiden tot een geheime relatie. Pas toen bleek dat Merel bepaald niet zijn enige liefje was, begreep ze dat hij misbruik had gemaakt van haar vertrouwen. Hij had meer dan wie ook beter moeten weten, en daarom werd hij op staande voet ontslagen. Merel moest verder leven met een gebroken hart. Dit is haar eigen verhaal.

Merel van Groningen was vijftien toen haar vriend haar dwong als prostituee te werken. Zij beschreef haar schokkende verhaal in de bestseller "En plotseling ben je van hem" (Misleid: deel 1).

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 27 juli 2020
ISBN 9789178613991
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 43m 56s
Bestandsgrootte 260 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Merel van Groningen was ooit zelf slachtoffer van seksuele uitbuiting door een ‘loverboy’. Ze heeft zich ontwikkeld tot veelgevraagd erkende expert en zet haar ervaringsdeskundigheid in om jongeren die hetzelfde is overkomen te helpen en te begeleiden hun regie op het leven terug te krijgen.

In 2008 debuteerde zij met het boek 'Plotseling ben je van hem'. Dit boek vertelt het verhaal over de weg die zij als 15-jarige bewandelde om uiteindelijk in het web van een loverboy verstrikt te raken. Zij schreef daarna nog twee boeken over seksuele uitbuiting, in 2009 'In mijn onschuld' en in 2015 'Liefde zonder vlinders'.

Merel van Groningen heeft de afgelopen jaren een belangrijk netwerk om zich heen gebouwd in de jaren dat zij zich als expert inzet tegen seksuele uitbuiting. Ze is gesprekspartner en geeft advies aan allerlei instanties, zoals onderwijs- en jeugdzorginstellingen, advocatuur, politie(academie), gemeenteraden, rijksoverheid en politici.

Toon aanbod