Maffiameid
Maffiameid

Maffiameid

Inside het antillensyndicaat

Nina's levensverhaal biedt een ongekende inkijk in de even fascinerende als gewelddadige wereld van een misdaadsyndicaat met wortels op de Antillen, in Suriname en in Nederland

Auteur

Hendrik Jan Korterink

Spreker

Marlayne Sahupala

Speelduur

7 uur 39 min

€ 12,95

Beschrijving

Haar moeder is half-Duits/half-Antilliaans met blond haar en groene ogen; haar vader is een donkere Colombiaan. Nina is het mooiste meisje van Curaçao, een prinsesje. Maar haar ouders kunnen haar niet gebruiken, ze groeit op bij stiefouders.

Op haar twaalfde wordt ze weggerukt van het eiland en naar haar moeder gebracht, die als prostituee in Arnhem werkt en samen met haar nieuwe partner Nina genadeloos terroriseert en mishandelt. Ze vlucht. Er volgt een bizar leven tussen junks en hoeren, in Groningen, Twente, Friesland, Amsterdam en Rotterdam.

Nina raakt diep verstrikt in de drugshandel, krijgt een relatie met een van de grootste - maar onbekende - drugshandelaren van Rotterdam, Suriname en de Antillen. Ze wordt een belangrijke drugskoerierster en draait volop mee in de top van het syndicaat.

Jarenlang leeft Nina op het scherpst van de snede. Een aantal keren ontsnapt ze op het nippertje aan de dood. Dankzij haar charme weet ze te overleven. Zelfs de zwaarste crimineel kan niet echt boos op haar worden.

Het boek met Nina's levensverhaal biedt een ongekende inkijk in de even fascinerende als gewelddadige wereld van een misdaadsyndicaat met wortels op de Antillen, in Suriname en in Nederland.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

7 september 2020

ISBN

9789178619580

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 39 min

Bestandsgrootte

631 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Hendrik Jan Korterink Bekijk alles

Haagse penoze

Haagse penoze

Hendrik Jan Korterink

€ 12,95
Cor

Cor

Hendrik Jan Korterink

€ 12,95

Meer spreker Marlayne Sahupala Bekijk alles

Zomer met jou

Zomer met jou

Saskia M.N. Oudshoorn

€ 12,95
Je bent nooit alleen

Je bent nooit alleen

Nicholas Sparks

€ 14,99
Bij hoog en laag

Bij hoog en laag

Jacodine van de Velde

€ 12,95
Schat, ik zal je overal vinden
€ 12,95