Luistervoorbeeld

Anne van het eiland

SerieAnne van het groene huis deel 3
Auteur L. M. Montgomery
Spreker Charlotte Lap
Speelduur 9u 12m 29s
€ 9,95

Beschrijving

Anne van het eiland is het derde deel in de serie over het weesmeisje Anne Shirley. De boeken zijn meerdere malen verfilmd en nu ook als Netflix-serie te zien als 'Anne met een E'.

In dit deel is Anne 18 jaar en kan ze dankzij haar goede verstand en een beurs gaan studeren aan de universiteit, vér weg van Avonlea en het Groene Huis, waar Marilla nu woont met mevrouw Lynde - nadat deze weduwe is geworden. Anne heeft een gezellige vriendinnenclub in Redmond, waar haar universiteit staat, en geniet volop van haar vrijheid en het nieuwe leven dat haar toelacht. Ook Gilbert studeert in Redmond, en vaak zoekt hij haar op. Anne's vriendinnen vinden hem de knapste student van de hele universiteit, maar voor Anne is hij gewoon haar beste, trouwe vriend. Tot hij haar op een dag zijn liefde verklaart. Anne schrikt: hier heeft ze helemaal geen oren naar, hij heeft hun vriendschap verpest! Het laat haar achter in grote verwarring.

De serie over Anne van het Groene huis is een Canadese klassieker uit 1908 die in Noord-Amerika altijd een bestseller is gebleven. Nu in geheel nieuwe vertaling door Hannie Tijman.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 18 oktober 2021
ISBN 9789179957117
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 12m 29s
Bestandsgrootte 505 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Anne van het groene huis boeit al meer dan honderd jaar lezers van over de hele wereld en is uitgegroeid tot een klassieker van formaat. Het is een fascinerend verhaal over opgroeien, jezelf blijven, verwondering (over de natuur, God en het leven) en maakt een zeer authentieke indruk. Het is bijna onmogelijk om Anne niet in je hart te sluiten.' - Annette van der Plas (Nederlands Dagblad)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.