Luistervoorbeeld

Zomer in het Duincafé

SerieHet Duincafé deel 1
Auteur Debbie Johnson
Spreker Kristel van Eijk
Speelduur 9u 28m 5s
€ 12,95

Beschrijving

In het Duincafé worden problemen opgelost, vriendschappen gesmeed en liefdes gevonden.
Het eerste deel van een heerlijke nieuwe verslavende serie – voor de lezers van Charlotte de Monchy, Sophie Kinsella en Marian Keyes.

In het Duincafé, gelegen op een winderige heuvel, wordt het heerlijkste eten geserveerd, zoals prachtig gebakken broden, kleurrijke salades en zorgvuldig bereide cupcakes. Voor zowel toeristen als locals is het bouwvallige café met uitzicht op het strand een baken van vrolijkheid, goed gezelschap en geborgenheid. Een plek als geen ander, een plek die vriendschap serveert en waar een hartelijk welkom altijd op de kaart staat.

Voor Laura Walker, weduwe en moeder van Lizzy en Nate, is de beslissing om haar tienerkinderen uit hun vertrouwde omgeving weg te rukken en een hele zomer lang in een klein kustplaatsje in Dorset te gaan wonen, niet makkelijk. Haar besluit valt bepaald niet goed bij haar kinderen, en ook haar eigen ouders denken dat ze gek is geworden. Maar haar nieuwe baan in het café, en de mensen die ze daar ontmoet, geven Laura de mogelijkheid weer zichzelf te leren zijn – en heel misschien ook weer lief te hebben. Oorspronkelijke titel: Summer at the Comfort Food Café. Vertaald door: Hanneke van Soest.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 31 juli 2022
ISBN 9789180192019
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 28m 5s
Bestandsgrootte 520 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De pers over Zomer in het Duincafé:
‘Je zult deze innemende en hartverwarmende roman, vol eigenzinnige personages, vriendschap en humor, in een ruk verslinden.’ Sunday Express Magazine

‘Een extreem vermakelijke roman, ontzettend warm en meeslepend, met prachtige personages. Recht uit het hart.’ Juryleden van de Romantic Novelists’ Association Awards' -


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.