Luistervoorbeeld

Zonnige dagen in het Duincafé

Serie4
Auteur Debbie Johnson
Spreker Kristel van Eijk
Speelduur 10u 2m 56s
€ 12,95

Beschrijving

Als er een aantrekkelijke vreemdeling binnen komt wandelen, is het gedaan met de rust in het Duincafé.
Een aangrijpende feelgoodroman over het wel en wee van de bezoekers van een hartverwarmend café.

Mijn naam is Willow Longville. Ik woon in een dorp genaamd Budbury aan de prachtige kust van Dorset met mijn moeder Lynnie, die soms vergeet wie ik ben. Ik ben een serveerster in het Duincafé, dat eigenlijk zóveel meer is dan een café… Het is mijn thuis.

Voor Willow is het vervallen café dat uitkijkt op het strand de plek waar ze vriendschappen voor het leven heeft gesloten en waar ze zich onderdompelt in een dagelijkse dosis positiviteit. Maar wanneer er een aantrekkelijke vreemdeling binnen komt wandelen die een nieuwe lentewind met zich meebrengt, realiseert Willow zich dat haar rustige plattelandsleven voor altijd zal veranderen.

Dit is deel vier in de serie over Het Duincafé en is ook apart te beluisteren. Oorspronkelijke titel: Sunshine at the Comfort Food Café. Vertaler: Hanneke van Soest.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 25 oktober 2022
ISBN 9789180192040
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 2m 56s
Bestandsgrootte 552 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'‘Kleurrijke personen, het verhaal is even hartverwarmend als hartverscheurend. Heerlijke gedoseerde cynische zelfspot – helaas bestaat dit café niet echt!’ NBD Biblion over Zomer in het Duincafé' -


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.