Luistervoorbeeld

Het antwoord is liefde

In 7 stappen naar een lichter leven
Auteur Rosalinda Weel
Spreker Julika Marijn
Speelduur 5u 12m 55s
€ 12,99

Beschrijving

De ware, échte liefde is een grote kracht en energie waarmee je je leven positief kunt beïnvloeden en diepere vervulling vindt. Leer positief te denken, met in gedachte dat het antwoord altijd liefde is.

Liefde krijg je natuurlijk van je geliefden, maar échte liefde zit ook in jezelf. Het is een krachtige bron, die voor iedereen beschikbaar is. In Het antwoord is liefde laat Rosalinda Weel zien hoe je met deze bron in contact komt. Zo kun je negatieve gewoontes en patronen ombuigen. Met liefde, positief denken en goede energie kun je alle angsten overwinnen.

Details

ImprintAltamira
UitgeverGottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 24 juli 2018
ISBN 9789401304092
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 12m 55s
Bestandsgrootte 430 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rosalinda Weel

Rosalinda Weel, dromer én doener, is moeder van drie opgroeiende kinderen. Na jarenlang zelf trainingen en opleidingen (Deepak Chopra Amerika) te hebben gevolgd, runt ze nu haar eigen Droomstudio waar ze lessen en trainingen geeft op het gebied van yoga, meditatie en ayurveda voor groot en klein.

Ze heeft zich inmiddels ook ontwikkeld tot opleider (Kindermeditatiedocent & Yoga4teens) en intuïtief coach. Rosalinda is naast leraar ook auteur van diverse boeken, cd’s en methodes: Droomwolken, Droomsterren, Droomavonturen, Yoga4teens, Klas in Balans en Maggy Mulder en het geheim van de Wizardbox. Boeken en cd’s waarbij kinderen en tieners heerlijk kunnen ontspannen, magie beleven, innerlijke rust vinden en dromen vanuit hun hart.

Voor volwassenen schreef ze de bestseller Gelukkig zijn moet je durven en maakte ze de geluksbox met 52 inspirerende kaarten en begeleidend boekje. Haar meest recente uitgave is Het antwoord is liefde. Het doen van dit werk, is voor haar een droom die uitkomt. Als kind droomde ze er al van om schrijver en leraar te worden. Tijdens haar eigen spirituele ontwikkeling herontdekte ze deze passie weer en vond zo ook de tools om de droom te manifesteren. Met als belangrijkste inspiratiebron en boodschap de kracht van liefde en innerlijke rust, stilte en ontspanning.

Toon aanbod