Natan Z.
Natan Z.

Natan Z.

Als een TBS’er nog één keer de kans krijgt…

De thriller Natan Z. van Arjan Alberts gaat over een levensgevaarlijk spel tussen een seriemoordenaar en zijn sociotherapeute. Wat gebeurt er als een TBS’er nog een keer de kans krijgt?

Serie

Natan Z. deel 1

Auteur

Arjan Alberts

Spreker

Frank Rigter

Speelduur

8 uur 56 min

€ 12,99

Beschrijving

In Natan Z., het eerste deel in de gelijknamige serie van Arjan Alberts, zijn acht moeders van jonge kinderen om het leven gebracht. Ieder van hen leed aan een ongeneeslijke ziekte. De dader, Natan Z., zit veilig in een kliniek, maar dreigt door een fout van Justitie vroegtijdig vrij te komen. Tijdens het proces doet zijn advocaat Reinier een gruwelijke ontdekking.

Tegelijkertijd neemt de jonge therapeute Suus levensgevaarlijke risico’s op de afdeling waar Natan vastzit en werkt Hannah, echtgenote van Reinier en een bekende schrijfster, in de Franse Alpen aan haar nieuwe roman… over Natan. In het afgelegen landhuis ontdekt ze iets dat ieders voorstellingsvermogen te boven gaat.

Arjan Alberts brengt met de bloedstollende thriller Natan Z. de lezer in het hart van een tbs-kliniek, in een zenuwslopende rechtszaak en in een draaikolk rondom een seriemoordenaar wiens verwrongen karakter ondoorgrondelijk lijkt…

‘Natan Z. is een Hannibal Lecter-achtige creatie en doet ook denken aan de zieke geest van Jurek Walter in de Joona Linna-reeks van Lars Keppler.’ – Het Parool

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

2 februari 2021

ISBN

9789401614955

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 56 min

Bestandsgrootte

736 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Arjan Alberts (1975) is schrijver en gevangenisdirecteur. Hij werkt sinds 2000 voor het ministerie van Justitie en Veiligheid en schrijft zijn romans op persoonlijke titel. Alberts won twee keer de ThrillZone Juryprijs voor beste Nederlandstalige thriller.

Meer auteur Arjan Alberts Bekijk alles

Anna V.

Anna V.

Arjan Alberts

€ 12,99
Alex B.

Alex B.

Arjan Alberts

€ 12,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Alleen met de goden

Alex Boogers

€ 9,99
€ 9,99
Zevenpoot

Zevenpoot

Arnon Grunberg

€ 9,99
In naam van de vader

In naam van de vader

James Patterson

€ 12,99