Anna V.
Anna V.

Anna V.

Hij jaagt nog steeds op haar

In Anna V., het laatste deel van de Natan Z.-serie, leidt Arjan Alberts de lezer op ingenieuze wijze door zijn angstaanjagende en verrassende plot vol gruwelijke misdaden en onverwachte wendingen.

Serie

Natan Z. deel 3

Auteur

Arjan Alberts

Spreker

Frank Rigter

Speelduur

10 uur 47 min

€ 12,99

Beschrijving

In Anna V., het bloedstollende slot in de Natan Z.-reeks van Arjan Alberts, werken bekende én nieuwe personages zonder dat ze het weten toe naar een gruwelijke ontknoping, waarbij slechts één ding overduidelijk is: een van hen moet sterven. Zelfs een nieuwe identiteit kan Suus niet beschermen, en Natan zal niet rusten voordat hij zijn ultieme doel heeft bereikt. Ook in dit laatste deel leidt Arjan Alberts de lezer op ingenieuze wijze door zijn angstaanjagende en verrassende plot vol gruwelijke misdaden en onverwachte wendingen.

Arjan Alberts werkte jarenlang voor het ministerie van Justitie en Veiligheid en is inmiddels gevangenisdirecteur. Zijn inside knowledge gebruikt hij op meesterlijke wijze in Anna V. ‒ terwijl er ondertussen gewerkt wordt aan de verfilming van Natan Z., het eerste deel in de serie!

'Natan Z. is een Hannibal Lecter-achtige creatie en doet ook denken aan de zieke geest van Jurek Walter in de Joona Linna-reeks van Lars Keppler.' - Het Parool

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

18 mei 2023

ISBN

9789401619868

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 47 min

Bestandsgrootte

888 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Arjan Alberts (1975) is schrijver en gevangenisdirecteur. Hij werkt sinds 2000 voor het ministerie van Justitie en Veiligheid en schrijft zijn romans op persoonlijke titel. Alberts won twee keer de ThrillZone Juryprijs voor beste Nederlandstalige thriller.

Meer auteur Arjan Alberts Bekijk alles

Alex B.

Alex B.

Arjan Alberts

€ 12,99
Natan Z.

Natan Z.

Arjan Alberts

€ 12,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99

Zevenpoot

Arnon Grunberg

€ 9,99

Het D-day complot

Tomas Ross

€ 15,99
Ossenkop

Ossenkop

Manik Sarkar

€ 11,99