Alex B.
Alex B.

Alex B.

Als een levensgevaarlijke TBS’er je tot het uiterste drijft

In Alex B., het tweede deel in de Natan Z.-serie, jaagt een hyperintelligente psychopaat op zijn slachtoffers en drijft ze tot het uiterste. Voor de fans van Lars Keppler.

Serie

Natan Z. deel 2

Auteur

Arjan Alberts

Spreker

Frank Rigter

Speelduur

7 uur 58 min

€ 12,99

Beschrijving

In Alex B., het tweede deel in de Natan Z.-serie, krijgt de jonge, veelbelovende advocaat Jurre van Loon de kans van zijn leven als hij wordt gevraagd om de beruchte seriemoordenaar Natan Z. te verdedigen. Tegelijkertijd wordt het OM opgeschrikt door de lugubere vondst van het ontzielde lichaam van de minister van Justitie. Suus de Bruyn, ooit slachtoffer van Natan Z., werkt nu op de zwaarst beveiligde TBS-afdeling van Nederland. Ze is een ervaren therapeute, maar heeft ook een heel andere reden om dicht in de buurt van de levensgevaarlijke TBS'ers te zijn: wraak.

Arjan Alberts neemt in Alex B. de lezer mee in een bloedstollende achtbaan waarin een aantal ernstige misstanden op het ministerie van Justitie aan het licht komen, met de onherstelbaar beschadigde TBS'er Alex B. als onverwachte spil...

'Natan Z. is een Hannibal Lecter-achtige creatie en doet ook denken aan de zieke geest van Jurek Walter in de Joona Linna-reeks van Lars Keppler.' - Het Parool

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

18 april 2023

ISBN

9789401619851

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 58 min

Bestandsgrootte

657 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Arjan Alberts (1975) is schrijver en gevangenisdirecteur. Hij werkt sinds 2000 voor het ministerie van Justitie en Veiligheid en schrijft zijn romans op persoonlijke titel. Alberts won twee keer de ThrillZone Juryprijs voor beste Nederlandstalige thriller.

Meer auteur Arjan Alberts Bekijk alles

Anna V.

Anna V.

Arjan Alberts

€ 12,99
Natan Z.

Natan Z.

Arjan Alberts

€ 12,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Pippi Langkous (audiodrama)

Pippi Langkous (audiodrama)

Astrid Lindgren

€ 3,99
Anna V.

Anna V.

Arjan Alberts

€ 12,99
Dodelijk parfum

Dodelijk parfum

Gordon Thomas

€ 16,99
Sharpe's triomf

Sharpe's triomf

Bernard Cornwell

€ 16,99