Luistervoorbeeld

Het jaar van het varken

Niemand komt ongeschonden uit de hel terug
SerieElena Blanco deel 3
Auteur Carmen Mola
Spreker Irma Hartog
Speelduur 11u 53m 46s
€ 12,99

Beschrijving

Het jaar van het varken, de derde thriller van Carmen Mola met hoofdinspecteur Elena Blanco in de hoofdrol, is gruwelijker dan ooit. Voor de lezers van Karin Slaughter en Helen Fields.

Na het verlies van haar zoon heeft hoofdinspecteur Elena Blanco de politie verlaten. Hoewel haar team stiekem hoopt dat ze ooit zal terugkeren, denkt Elena daar heel anders over. Maar als haar opvolger Chesca spoorloos verdwijnt, kan ze het toch niet laten zich met de zaak te bemoeien.

Chesca blijkt een heftig verleden te hebben verborgen, waarmee ze eindelijk voorgoed wilde afrekenen. Langzaam ontdekken Elena en haar team de waarheid over Chesca’s vreselijke jeugd en haar plan voor ultieme wraak. Het leidt hen naar een oude varkensboerderij, die het middelpunt blijkt van een gruwelijk complot. Het team begint zich af te vragen of ze Chesca ooit écht gekend hebben... en of ze nog op tijd zijn om haar te redden.

'Een thriller die nog wel even nazindert.' – Trouw

'Heerlijk gruwelen zonder dat het over de top wordt.' – Vrij Nederland

'De waarschuwing ‘Niet geschikt voor tere zieltjes’ is terecht.' - VN Detective & Thrillergids

***** 'Carmen Mola sleept je in een sneltreinvaart door deze psychologische thriller met hoofdstukken waarin het bloed van de pagina’s afdruipt.' – Thrillzone

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 26 mei 2022
ISBN 9789401617345
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 53m 46s
Bestandsgrootte 980 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.