Luistervoorbeeld

De zigeunerbruid

SerieElena Blanco deel 1
Auteur Carmen Mola
Spreker Irma Hartog
Speelduur 12u 26m 54s
€ 12,99

Beschrijving

De zigeunerbruid, de eerste thriller van Carmen Mola met hoofdinspecteur Elena Blanco in de hoofdrol, is een gruwelijk spannende thriller voor de lezers van Karin Slaughter en Helen Fields.

In De zigeunerbruid verdwijnt Susana Macaya na haar vrijgezellenfeest. Haar lichaam wordt twee dagen later gevonden, haar tutu doordrenkt met bloed. Even wordt gedacht dat de aanstaande bruid nog leeft, tot blijkt dat het een made is die uit haar oogkas kruipt...

De even kleurrijke als ervaren inspecteur Elena Blanco ontdekt dat Susana's zus Lara zeven jaar geleden op dezelfde vreselijke wijze aan haar einde kwam, ook op de vooravond van haar huwelijk. De moordenaar van Lara zit momenteel echter zijn straf uit.

Twee gruwelijk vermoorde bruiden, een veroordeelde dader die mogelijk niet de juiste is en een inspecteur die achtervolgt wordt door een diep persoonlijk trauma. De zigeunerbruid is een macabere, bijzonder scherp en snel geschreven literaire thriller van een van de belangrijkste Spaanse thrillerauteurs van dit moment.

'Heerlijk gruwelen zonder dat het over de top wordt.' - Vrij Nederland

'Een ingenieuze thriller.' - Margriet

'Aan het einde wordt een klap uitgedeeld die de lezer reikhalzend doet uitzien naar het vervolg.' - Hebban.nl

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 31 maart 2022
ISBN 9789401617536
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 26m 54s
Bestandsgrootte 1025 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.