Luistervoorbeeld

De rozentuin

Hun beslissing bepaalt haar toekomst
Auteur Tracy Rees
Spreker Lottie Hellingman, Emmelie Zipson, Wietske Janssen, Beatrijs Sluijter
Speelduur 13u 36m 6s
€ 12,99

Beschrijving

De nieuwe roman De rozentuin van Tracy Rees, bekend van Het geheim van Silvermoor en Het familiegeheim van Florence Grace speelt zich af in het Londen van 1895. Olive Westallen leidt een zorgeloos maar vrij eenzaam leven in de majestueuze stadsvilla van haar ouders. Ze heeft grootse plannen voor haar toekomst, waar niet iedereen het mee eens zal zijn.

Haar vroegere buurmeisje Ottilie Finch geniet van haar nieuwe leven in Londen. Haar enige zorg is haar moeder, die aan een mysterieuze ziekte lijdt. Ondertussen is hun nieuwe dienstmeisje Mabs opgetogen over haar baan, die haar redt van een ruig leven op de werf.

Door een gevaarlijke ontdekking over Otillies moeder worden Olive, Ottilie en Mabs onverwachte bondgenoten, en raken ze verstrikt in de geheimen die de familie Finch naar Londen hebben gejaagd. Ze zullen samen moeten werken om zichzelf en hun geliefden te beschermen...

De rozentuin van Tracy Rees is een wervelende roman vol onverwachte wendingen en warmte. Voor de lezers van Lucinda Riley, Anne Jacobs en Karen Swan.

‘Een warme, originele en vrolijke roman. Tracy Rees is een geboren verhalenverteller!’ — Rachel Hore

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 28 maart 2022
ISBN 9789401617383
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 36m 6s
Bestandsgrootte 1120 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tracy Rees

Tracy Rees (1972) studeerde moderne en middeleeuwse talen in Cambridge, Engeland en woont in Swansea, Wales. Na een carrière van acht jaar bij een non-fictie uitgeverij werkte ze als adviseur voor mensen met kanker en hun families. Mijn zomers aan zee (Amy Snow) is haar eerste roman. Ze werkt nu aan haar tweede roman.

Toon aanbod