De overstroming
De overstroming

De overstroming

In De overstroming, deel 1 in de Blackwater-reeks, brengt een verwoestende ramp een mysterieuze vreemdeling naar een slaperig houthakkersstadje in Alabama. Met een voorwoord van Thomas Olde Heuvelt.

Serie

Blackwater deel 1

Auteur

Michael McDowell

Spreker

Irma Hartog

Speelduur

6 uur 1 min

€ 12,99

Beschrijving

De overstroming, het eerste deel in de razend populaire Blackwater-serie van bestsellerauteur Michael McDowell, speelt zich af in het Alabama van 1919. De troebele, dreigende Blackwater-rivier zet het stadje Perdido onder water. Samen met de andere inwoners wordt de rijke familie Caskey, eigenaar van bossen en houtzagerijen, geconfronteerd met de kracht van de elementen. Maar dat is niet alles: de clan, geleid door de machtige matriarch Mary-Love en haar toegewijde zoon Oscar, krijgt te maken met een schokkende gebeurtenis. Dagen na de overstroming verschijnt plotseling Elinor, een vrouw met een mysterieus verleden en een duister plan: Mary-Love van de troon stoten als matriarch van de familie. Zal ze daarin slagen?

De Blackwater-serie van Michael McDowell is een tijdloze en spannende familiesaga die het unieke Southern gothic horrorgenre op fenomenale wijze in Nederland introduceert. Met een voorwoord van Thomas Olde Heuvelt.

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

31 januari 2024

ISBN

9789401621717

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 1 min

Bestandsgrootte

496 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Michael McDowell (1950-1999) werd door Stephen King ‘the finest writer of paperback originals in America’ genoemd. Zijn werk wordt constant heruitgegeven in de VS, en wordt omarmd door generaties lezers, van jong tot oud. Naast talloze boeken schreef hij de scripts voor onder meer de cultfilm Beetlejuice en The Nightmare Before Christmas.

Meer auteur Michael McDowell Bekijk alles

De dijk

De dijk

Michael McDowell

€ 12,99

Regen

Michael McDowell

€ 12,99

Het fortuin

Michael McDowell

€ 12,99

De oorlog

Michael McDowell

€ 12,99

Meer spreker Irma Hartog Bekijk alles

De dijk

De dijk

Michael McDowell

€ 12,99
Onzichtbaar

Onzichtbaar

Danielle Steel

€ 14,99

De nacht van het vuur

Kjell Eriksson

€ 14,99
Aanbieding Wrede leugens

Wrede leugens

Karen Rose

€ 14,99 € 7,50