Het huis
Het huis

Het huis

In Het huis, het derde deel in de Blackwater-serie van Michael McDowell, houdt de Grote Depressie het stadje in zijn greep… net als de gruwelen van Elinor. Met een voorwoord van Thomas Olde Heuvelt.

Serie

Blackwater deel 3

Auteur

Michael McDowell

Spreker

Irma Hartog

Speelduur

5 uur 32 min

€ 12,99

Beschrijving

In Het huis, het derde deel in de populaire Blackwater-serie van Michael McDowell, is het 1929. In het dorpje Perdido wordt de familie Caskey langzaam maar zeker verscheurd door de koude oorlog tussen de ijskoude Mary-Love en de in nevelen gehulde Elinor Dammert. Zelfs de kleinkinderen worden gedwongen een kant te kiezen. De onverwachte komst van een kwaadwillende ex naar Perdido zorgt voor een kort staakt-het-vuren: hem staat een wel heel gruwelijk lot te wachten.

Het uiterst spannende derde deel in McDowells saga gaat over nalatenschap. Over de verdeling van familiejuwelen, over de invloed van de volwassenen op hun (klein)kinderen, en over de erfenis van geweld. Want wanneer Mary- Love ziek wordt en ze in het bed in de voorkamer ligt, schijnt er opeens een onaards licht onder de kastdeur door, en lijken geesten uit haar verleden wel heel dichtbij...

De Blackwater-serie van Michael McDowell is een tijdloze en spannende familiesaga die het unieke Southern gothic horrorgenre op fenomenale wijze in Nederland introduceert.

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

29 mei 2024

ISBN

9789401621793

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 32 min

Bestandsgrootte

456 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Michael McDowell (1950-1999) werd door Stephen King ‘the finest writer of paperback originals in America’ genoemd. Zijn werk wordt constant heruitgegeven in de VS, en wordt omarmd door generaties lezers, van jong tot oud. Naast talloze boeken schreef hij de scripts voor onder meer de cultfilm Beetlejuice en The Nightmare Before Christmas.

Meer auteur Michael McDowell Bekijk alles

De dijk

De dijk

Michael McDowell

€ 12,99
De overstroming

De overstroming

Michael McDowell

€ 12,99

Regen

Michael McDowell

€ 12,99

Het fortuin

Michael McDowell

€ 12,99

Meer spreker Irma Hartog Bekijk alles

Mijn vriend de seriemoordenaar
€ 14,99

Open graf

Kjell Eriksson

€ 11,99
€ 11,99

De man uit de bergen

Kjell Eriksson

€ 11,99