Bijna verliefd
Bijna verliefd
Nog geen fragment

Bijna verliefd

Als Blaire in Bijna verliefd van Abbi Glines van het platteland naar de luxe villa van haar vader verhuisd, slaat tot haar schrik de vonk over tussen haarzelf en haar arrogante maar sexy stiefbroer.

Serie

Auteur

Abbi Glines

€ 12,99

Beschrijving

In Bijna verliefd, het eerste deel in de Verboden vrucht-serie van bestsellerauteur Abbi Glines, heeft Blaire Wynns de kleine boerderij in Alabama, die ze met haar moeder deelde, verlaten om in te trekken bij haar vader en zijn nieuwe vrouw in hun enorme villa aan het strand van Florida. Gewend als ze was aan haar leven op het platteland, kan ze niet wennen aan de luxe en extravagantie waar ze in haar nieuwe thuis door omringd wordt. En dat is niet eens het ergste, want als haar vader voor de zomer naar Parijs vertrekt met zijn vrouw, blijft Blaire alleen achter met Rush, haar nieuwe stiefbroer.

Rush is irritant, arrogant en... ongelooflijk sexy. Blaire weet dat hij eigenlijk niet goed voor haar is, maar ze kan de aantrekkingskracht om een of andere reden niet weerstaan. Helemaal niet als ze het vermoeden krijgt dat dat gevoel wederzijds is.

'Abbi Glines, you rock!' - Goodreads

'Haar beste boek tot nu toe.' - Amazon

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

30 september 2024

ISBN

9789401622981

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Abbi Glines woont in de Verenigde Staten en heeft inmiddels al tientallen bestsellers op haar naam staan. Haar romantische en spicy verhalen raken bij talloze lezers een gevoelige snaar.

Meer auteur Abbi Glines Bekijk alles

Hopeloos

Hopeloos

Abbi Glines

€ 14,99
Soms voor altijd

Soms voor altijd

Abbi Glines

€ 14,99
Losgeslagen

Losgeslagen

Abbi Glines

€ 14,99
Onze dromen

Onze dromen

Abbi Glines

€ 14,99