Winters paradijs
Winters paradijs

Winters paradijs

Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan. Reeks: HQN Roman

Auteur

Sarah Morgan

Spreker

Marije van Aken

Speelduur

10 uur 22 min

€ 9,99

Beschrijving

Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan. Als haar baas haar vraagt naar Vermont af te reizen voor een nieuwe opdracht, springt ze bijna een gat in de lucht. Dit is het perfecte excuus om de kerst te ontvluchten!

Jackson O'Neil gaat zijn uiterste best doen om vakantieoord Snow Crystal - dat al generaties lang in bezit van zijn familie is - van de ondergang te redden, maar hij heeft er een hard hoofd in. Pas met de komst van pr-expert Kayla Green gloort er weer hoop voor het resort. Dat er tussen hen genoeg vonken overspringen om alle kerstverlichting in Vermont te laten branden, is een onverwacht cadeautje.

Zo doeltreffend als Kayla is in haar werk, zo onzeker is ze in de omgang met Jackson. Hij maakt een verlangen in haar wakker dat ze had gedacht nooit meer te zullen voelen, maar dat ook pijnlijke herinneringen oproept. En toch… gloeit er een sprankje hoop. Is het mogelijk dat de vrouw die niet meer in Kerstmis gelooft, er nu toch door wordt betoverd?

* * * Dit verhaal is genomineerd voor de RITA Contemporary Romance Award * * *

O'Neil Brothers #1
Miniserie: O'Neil Brothers | Reeks: HQN Roman | Boek nr: 86

Details

Imprint

HarperCollins Holland

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

29 juli 2018

ISBN

9789402757224

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 22 min

Bestandsgrootte

285 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Sarah Morgan (1948) is een Engelse auteur. De loopbaan van Sarah Morgan begon toen ze als achtjarige de biografie van haar hamster schreef. Sindsdien heeft ze haar aandacht ietwat verlegd: naar de medische wereld - ze is van oorsprong verpleegster, en in haar verhalen speelt het ziekenhuis nog vaak een rol - maar vooral naar romantiek.

Volgens eigen zeggen is Sarah getrouwd met de meest sexy man ter wereld, die nog dagelijks een inspiratiebron vormt bij het schrijven. Ze werkt nog steeds in de gezondheidszorg, parttime, en probeert daarnaast zo veel mogelijk tijd met haar gezin door te brengen. Verder is Sarah gek op wandelen en skiën - eigenlijk op alles wat je in de buitenlucht kunt doen.

Meer auteur Sarah Morgan Bekijk alles

Die zomer met jou

Die zomer met jou

Sarah Morgan

€ 14,99
Zomer in de Hamptons

Zomer in de Hamptons

Sarah Morgan

€ 14,99
Geluk op Glenmore

Geluk op Glenmore

Sarah Morgan

€ 6,99
Terug op Glenmore

Terug op Glenmore

Sarah Morgan

€ 6,99

Meer spreker Marije van Aken Bekijk alles

De zussen van Rose Cottage
€ 9,99
Verdacht van moord

Verdacht van moord

Tess Gerritsen

€ 9,99
Vuurwerk en verlangen

Vuurwerk en verlangen

Miranda Lee

€ 6,99
Onverwachte erfgenaam

Onverwachte erfgenaam

Katherine Garbera

€ 6,99