Luistervoorbeeld

Verdacht van moord

Hij ligt op háár bed, is vermoord met háár mes en was háár ex-minnaar...
Auteur Tess Gerritsen
Spreker Marije van Aken
Speelduur 8u 43m 9s
€ 9,99

Beschrijving

Bij onderzoek naar de moord op Richard Tremain wijst alle bewijs in de richting van Miranda Wood... Hij ligt op háár bed, is vermoord met háár mes en was háár ex-minnaar...

Bij onderzoek naar de moord op Richard Tremain wijst alle bewijs in de richting van Miranda Wood. Een crime passionnel, zo luidt de conclusie. Maar Miranda heeft de moord niet gepleegd, en hoe uitzichtloos de situatie ook is, ze is vast van plan dat te bewijzen.

In eerste instantie is ook Chase Tremain ervan overtuigd dat zijn broer is neergestoken door zijn ex-minnares. Tot hij Miranda in de ogen kijkt en daar totaal andere emoties ziet dan hij verwachtte. Ten prooi aan twijfel laat hij zich overhalen om samen met haar op zoek te gaan naar de werkelijke dader. Al snel is het bewijzen van Miranda's onschuld echter nog maar bijzaak. Eerst moeten ze zien in leven te blijven!

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757323
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 43m 9s
Bestandsgrootte 479 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tess Gerritsen

Tess Gerritsen (1953) is geboren in San Diego. Naast bestsellerauteur is ze ook arts. Juist deze medische achtergrond vormt het fundament voor het eigen karakter en hoge niveau van haar oeuvre. Ze heeft inmiddels meer dan 25 titels op haar naam staan.

De bekendste boeken van Tess Gerritsen in Nederland: Sneeuwval, De laatste sterft en Het stille meisje, dat in 2012 bekroond werd met de Crimezone Thriller Award. Van haar succesvolle reeks rondom de karakters Rizzoli en Isles is inmiddels een populaire televisieserie gemaakt.

Toon aanbod