Luistervoorbeeld

De zussen van Rose Cottage

De Rose Cottage verhalen
Auteur Sherryl Woods
Spreker Marije van Aken
Speelduur 12u 1m 58s
€ 9,99

Beschrijving

Rozen in bloei
Als Melanie erachter komt dat haar vriendje al getrouwd is, heeft ze er meteen een goed voornemen bij: voorlopig geen mannen meer. En wel maar eens een tijdje gaan uitrusten in Rose Cottage, het huisje van haar overleden oma. Nou ja, uitrusten... het huisje en de tuin zijn zwaar verwaarloosd, dus er is nogal wat werk te doen.

Als tuinarchitect Mike aanbiedt haar te helpen, is ze dan ook dolblij... tot ze zich haar voornemen herinnert!

Onder de appelbloesem
Hartstocht is iets heel anders dan duurzame liefde, dat weet Maggie heus wel. Maar nu had ze die twee toch bijna weer door elkaar gehaald! Ze is dan ook heel trots dat ze afstand heeft genomen van fotograaf Rick, met wie ze een eh... vlammend avontuur beleefde. Want voordat ze helemaal smoorverliefd op hem kon worden, heeft ze zich teruggetrokken in Rose Cottage. Daar zal Rick haar niet kunnen vinden... toch?

Miniserie: Rose Cottage

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757248
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 1m 58s
Bestandsgrootte 661 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Sherryl Woods

Sherryl Woods (1944) werd geboren in het Amerikaanse Arlington in de staat Virginia. Ze studeerde journalistiek aan de Ohio State University. Daarna werkte ze voor verschillende kranten waar ze berichtte over allerlei onderwerpen variërend van het lokale bestuur tot aan entertainment. In 1982 verscheen haar eerste roman, onder de schuilnamen Alexandra Kirk en Suzanne Sherrill. In 1985 verscheen haar eerste boek onder eigen naam. Sinds 1986 schrijft ze fulltime romantische en mystery boeken.

Toon aanbod