Luistervoorbeeld

Geraffineerde verleider

SerieBouquet deel 3403
Auteur Miranda Lee
Spreker Ottolien Boeschoten
VertalerYvette Derksen
Speelduur 4u 44m 18s
€ 6,99

Beschrijving

De schatrijke en razend knappe Warwick Kincaid heeft nogal een reputatie als het om mooie vrouwen gaat. Zodra het serieus wordt, verbreekt hij het contact en verschijnt er een nieuwe dame aan zijn zijde. Geen wonder dat Amber Roberts vreest dat haar hetzelfde lot wacht als zijn eerdere minnaressen. Nu mag ze nog genieten van de heerlijke nachten met hem, maar straks? Ze zou zo graag voor altijd bij hem blijven... Wat ze niet weet, is dat hij een geheim koestert dat al generaties lang zijn familiegeschiedenis bepaalt. Een geheim dat hem ervan weerhoudt zich voorgoed aan haar te binden...

Details

ImprintHarlequin
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 1 juni 2021
ISBN 9789402760910
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 44m 18s
Bestandsgrootte 525 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Miranda Lee

Miranda Lee is geboren en getogen Australische. Na haar middelbare school studeerde ze korte tijd cello, voordat ze naar Sydney verhuisde om in de groeiende computerindustrie te gaan werken. Er kwam een eind aan haar programmeursbaan toen ze trouwde, waarna ze drie dochters kreeg en een stukje grond in een landelijk gebied kocht. Vervolgens was ze een poosje greyhoundtrainster en paarden- en geitenfokster, maar geen van die carrières gaf haar echt voldoening.

Toen haar zus opperde dat ze romantische verhalen zou kunnen schrijven, was Miranda meteen enthousiast. Het duurde nog een aantal jaren voordat haar eerste romantische verhaal verscheen, maar daarna volgden talloze succesvolle uitgaven - allemaal in Miranda's kenmerkende stijl: sexy, met veel vaart, hartstochtelijke, levensechte personages en goede, gedenkwaardige verhaallijnen. Ze heeft bij het schrijven één motto: zorg ervoor dat je je lezers nooit verveelt! Miljoenen fans over de hele wereld zijn het erover eens dat ze dat inderdaad nooit doet.

Toon aanbod