Luistervoorbeeld

Ik hoor wat je zegt

Hoe alledaagse gesprekken hoop en inspiratie geven
Auteur Heather Morris
Spreker Wivineke van Groningen
VertalerKarin de Haas
Speelduur 7u 37m 16s
€ 14,99

Beschrijving

Van de auteur van De tatoeëerder van Auschwitz en Het meisje dat twee kampen overleefde.

Toen een vriend haar eens vroeg om een oude kennis van hem te ontmoeten, kon Heather Morris niet vermoeden dat dit haar leven compleet zou veranderen. Deze kennis was Lale Sokolov, de tatoeëerder van Auschwitz. De roman over hoe hij de liefde vond op de meest liefdeloze plek op aarde werd een van de bestverkopende boeken van de laatste jaren.

Heather Morris’ talent om te luisteren, écht te luisteren, maakt dat mensen hun levensverhaal aan haar toevertrouwen. In dit boek deelt ze de uitzonderlijke verhalen van de mensen die op haar pad kwamen en de lessen die zij ons kunnen leren. Deze handleiding voor een inspirerend en liefdevol leven leert je luisteren naar je grote voorbeelden, naar de mensen om je heen en – bovenal – naar jezelf.
 

Details

ImprintHarperCollins
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 3 augustus 2021
ISBN 9789402762402
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 37m 16s
Bestandsgrootte 419 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Heather Morris

Heather Morris is geboren in Te Awamutu, Nieuw Zeeland en woont sinds 1971 afwisselend in Australië en Nieuw Zeeland. Ze is scenarioschrijver en is jarenlang bevriend geweest met Lale en Gita, die na de oorlog naar Australië emigreerden. Ze was de eerste persoon aan wie Lale zijn levensverhaal toevertrouwde, omdat hij zich schaamde voor zijn rol in het kamp. Heather deed naar aanleiding van zijn verhaal onderzoek in Duitsland en Polen en kwam erachter dat Lale veel meer mensen redde dan alleen zijn Gita; doordat hij in zijn positie eten kon smokkelen, heeft hij tientallen mensen in leven gehouden. Deze bijzondere man stierf in 2007, toen hij negentig jaar oud was.

Toon aanbod