Luistervoorbeeld

Verwachting

Het leven dat ze wil, is niet van haar
Auteur Michael Robotham
Spreker Esther Scheldwacht
Speelduur 12u 5m 49s
€ 16,99

Beschrijving

Het leven dat ze wil, is niet van haar.

Agatha en Meghan zijn allebei zwanger en leven in dezelfde stad. Maar dat is dan ook het enige dat hen bindt. Meghan leidt haar perfecte leven met liefhebbende man en prachtige kinderen, terwijl Agatha na een zware werkdag wanhopig bij de telefoon zit te wachten op een berichtje van haar vriend, de vader van haar aanstaande kind.

Toch worden de beide vrouwen vriendinnen en steunen ze elkaar tijdens hun zwangerschap. Terwijl Agatha een leven verzint dat mooier is dan de werkelijkheid, is ook Meghan niet zo perfect als ze lijkt; ze probeert zaken geheim te houden voor haar man. Al snel zullen de levens van de twee vrouwen op een gevaarlijke manier met elkaar verknoopt raken, tot er geen weg terug meer is.

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 23 november 2017
ISBN 9789403109503
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 5m 49s
Bestandsgrootte 665 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Michael Robotham

Michael Robotham (1960) is een Australische journalist. Hij reisde jarenlang de wereld rond en maakte reportages voor diverse kranten en tijdschriften.

Van zijn hand verschenen de zeer succesvolle thrillers De verdenking, Het verlies, Nachtboot, Gebroken, Vuurvast, Boetedoening, Zeg dat het je spijt, Door mijn ogen en De afrekening. Zijn werk is bekroond met de Ned Kelly Award.

Toon aanbod