Luistervoorbeeld

Wat verborgen is

SerieDe Bergmankronieken
Auteur Hjorth Rosenfeldt
Spreker Ad Knippels
Speelduur 15u 40m 1s
€ 9,99

Beschrijving

Het lichaam van de zestienjarige Roger wordt gevonden in een moerassig gebied. Hij lijkt omgebracht met messteken, maar nader onderzoek toont aan dat de kogel die hem doodde is weggesneden. Het spoor leidt naar het elitaire Palmlöv College, een school die eigenlijk veel te duur was voor de jongen. Een oude vriend vraagt psycholoog Sebastian Bergman om hulp bij het onderzoek, maar Bergman heeft zelf al genoeg zorgen. Hij moet de erfenis van zijn moeder afwikkelen en stuit daarbij op brieven die hij nooit had mogen lezen.

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 29 januari 2019
ISBN 9789403151205
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 40m 1s
Bestandsgrootte 861 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Het verhaal klopt van alle kanten: taal, opzet, plot: het leeft zich uit via de personages, van wie de meesten hopelijk weer opduiken in deel twee van de Bergmankronieken. ****' - De Volkskrant


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Hjorth Rosenfeldt

Michael Hjorth (1963) is een van de grootste Zweedse filmproducenten en schrijft voor televisie, film en theater.
Hans Rosenfeldt (1964) is scenarioschrijver voor The Bridge en andere succesvolle Scandinavische dramaseries. Hjorth & Rosenfeldt bundelden hun kwaliteiten en schreven De Bergmankronieken, waarin de onuitstaanbare, egoïstische, maar hartveroverende psycholoog Sebastian Bergman centraal staat.

Toon aanbod