Luistervoorbeeld

De oogst

SerieDe Bergmankronieken
Auteur Hjorth Rosenfeldt
Spreker Ad Knippels
VertalerCorry van Bree
Speelduur 12u 27m 11s
€ 15,99

Beschrijving

In een paar dagen tijd worden er drie moorden gepleegd in Karlshamn en de inwoners zijn bang. Vanja Lithner en haar collega’s van de nationale recherche staan onder grote druk om de dader te stoppen. Alleen zijn er geen getuigen, geen aanwijzingen, en er lijkt geen verband te zijn tussen de slachtoffers.

Psycholoog Sebastian Bergman werkt inmiddels nog maar parttime. Hij wil meer tijd met zijn kleinkinderen spenderen en hoopt op een beetje rust in zijn leven. Door het onverwachte verzoek van Vanja om mee te helpen met het onderzoek wordt zijn rust wreed verstoord, en oude herinneringen duiken op.

En dan is er nog Billy. Na zijn eerste moord volgden er nog meer slachtoffers. Nu wordt hij vader, en hij besluit om te stoppen. Maar iemand wil hem ontmaskeren, en dat kan hij niet toelaten.

Details

ImprintCargo
UitgeverBezige Bij b.v., Uitgeverij De
Publicatiedatum 11 november 2021
ISBN 9789403165516
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 27m 11s
Bestandsgrootte 683 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Hjorth Rosenfeldt

Michael Hjorth (1963) is een van de grootste Zweedse filmproducenten en schrijft voor televisie, film en theater.
Hans Rosenfeldt (1964) is scenarioschrijver voor The Bridge en andere succesvolle Scandinavische dramaseries. Hjorth & Rosenfeldt bundelden hun kwaliteiten en schreven De Bergmankronieken, waarin de onuitstaanbare, egoïstische, maar hartveroverende psycholoog Sebastian Bergman centraal staat.

Toon aanbod