Luistervoorbeeld

Het stille meisje

SerieDe Bergmankronieken
Auteur Hjorth Rosenfeldt
Spreker Ad Knippels
Speelduur 14u 37m 56s
€ 9,99

Beschrijving

In de laatste dagen van de paasvakantie worden de lichamen van het gezin Carsten gevonden. Ze zijn van dichtbij neergeschoten en de enige verdachte moet worden vrijgelaten bij gebrek aan bewijs. Wanneer Sebastian Bergman en zijn team worden opgeroepen, vinden ze rond het huis de voetsporen van een meisje. Nicole, het tienjarige nichtje van de familie, was op bezoek en mogelijk getuige van de moord. Maar zij is spoorloos verdwenen in de bossen en Sebastian moet haar vinden voor de moordenaar dat doet.

Een kat-en-muisspel volgt, waarbij Bergman zich steeds persoonlijker betrokken voelt bij het meisje, dat van dezelfde leeftijd is als de dochter die hij zelf vroeger verloren heeft.

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 27 maart 2019
ISBN 9789403151502
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 37m 56s
Bestandsgrootte 804 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Onder je parasol genieten van de nieuwste Bergmankroniek van Hjorth Rosenfeldt, 'Het stille meisje'. Over die heerlijk dwarse psycholoog Sebastian Bergman, die betrokken raakt bij een gruwelijke moord op een familie ergens in Zweden.' - Het Parool


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Hjorth Rosenfeldt

Michael Hjorth (1963) is een van de grootste Zweedse filmproducenten en schrijft voor televisie, film en theater.
Hans Rosenfeldt (1964) is scenarioschrijver voor The Bridge en andere succesvolle Scandinavische dramaseries. Hjorth & Rosenfeldt bundelden hun kwaliteiten en schreven De Bergmankronieken, waarin de onuitstaanbare, egoïstische, maar hartveroverende psycholoog Sebastian Bergman centraal staat.

Toon aanbod