Luistervoorbeeld

Zonder angst

Auteur Lisa Gardner
Voorlezer Marieke de Kruijff
Speelduur 14u 41m 29s
€ 9,99

Beschrijving

Detective D.D. Warren raakt gewond bij het intensieve onderzoek naar moorden die verdacht veel lijken op die van seriemoordenaar Harry Day. Alleen: Harry Day is al veertig jaar dood. Het spoor leidt naar zijn twee dochters.

Shana Day trad in haar vaders voetsporen en zit al jaren vast voor meerdere moorden. Zijn andere dochter, Adeline, werkt inmiddels als psychiater en heeft een zeldzame genetische aandoening waardoor ze geen pijn kan voelen. D.D. Warren gaat op bezoek bij Adeline. Hoe kan haar zus, die al tien jaar eenzaam is opgesloten, de belangrijkste verdachte zijn voor deze brute moorden? Of is Adeline zelf misschien beïnvloed door haar vader?

Details

ImprintUitgeverij Cargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 22 september 2016
ISBN 9789403169606
Taal Nederlands
Speelduur 14u 41m 29s
Bestandsgrootte 1211 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Onvervalst vakmanschap.’ (VN Detective & Thrillergids)

'Zonder angst is waarschijnlijk Lisa Gardners beste boek tot nu toe. Tot het einde zit je in de spanning.' (Karin Slaughter)

‘Puntje-van-je-stoel-spannend en volgens fans de beste Gardner tot nu toe.’ (Marie Claire)

‘Ik begrijp waarom Karin Slaughter Gardners werk aanprijst. Het verhaal is spannend van begin tot eind, luguber maar ook diepgaand en aangrijpend. Lisa Gardner zorgt er op ingenieuze wijze voor dat nieuwsgierigheid de angst voor wat komen gaat blijft overheersen. Alsof je in het donker op een eng geluid afgaat, in plaats van het hazenpad te kiezen. Zonder angst is een voortreffelijke, tot in de puntjes uitgewerkte thriller.’ (Leestafel)

‘Het is een heerlijk leesbaar verhaal met enorm veel goede opgebouwde spanning en veel verrassende wendingen. Ik zeg weer een toppertje van Lisa Gardner. Dus ben je fan van de schrijfstijl en de boeken van Lisa, dan is dit ook zeker een aanrader!’ (Thriller lezers)

‘Zonder angst is een thriller die intelligent in elkaar is gezet, onvoorspelbaar is en daarnaast de volgende boodschap meegeeft: Eén inschatting in het verleden kan een heel leven verwoesten. Een thriller die gegarandeerd zorgt voor een aantal uren leesplezier.’ ****1/2 (Vrouwenthrillers)

Over de auteur
Photo Lisa Gardner
Lisa Gardner

Lisa Gardner, een pseudoniem van Lisa Baumgartner (1971), is een van de meest geprezen en succesvolle misdaadauteurs ter wereld. Ze wordt in dertig landen vertaald en verkocht meer dan 22 miljoen boeken. In 2012 stond ze met maar liefst drie titels tegelijk in de New York Times-bestsellerlijst. Lisa woont in New Hampshire met haar gezin.

Toon aanbod