De expat
De expat

De expat

Julia leidt samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore. Haar zorgeloze leven komt op zijn kop te staan door de ontmoeting met haar nieuwe, excentrieke overbuurman Dave.

Auteur

Patricia Snel

Spreker

Marieke de Kruijff

Speelduur

8 uur 5 min

€ 9,99

Beschrijving

Julia leidt samen met haar man Paul een luxe leven als expat in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carrière op te pakken. Ze gebruikt Pauls telescoop om haar overbuurman Dave te bespioneren. Ondanks de aantrekkingskracht tussen
hen beiden is er iets aan de man wat ze niet vertrouwt. Wanneer Daves maid Angelica op verdachte wijze om het leven komt, wordt Julia een duistere, geheimzinnige wereld ingetrokken en ontdekt ze de minder zichtbare kant van Singapore van uitbuiting en prostitutie.

Patricia Snel (1967) groeide op in Gouda en studeerde Italiaanse taal- en letterkunde en kunstgeschiedenis. Naast de bestseller De expat verschenen van haar de thrillers Verblind, De intrigant en De jacht. Patricia woont en werkt sinds 2010 in Singapore en op de Kaaimaneilanden.

De expat betekende de doorbraak van Patricia Snel als thrillerschrijver. Het boek stond wekenlang in de Bestseller 60 en werd een van de bestverkochte thrillers van 2013.

'Deze dampende, nieuwe thriller lees je in één ruk uit' De Telegraaf

Details

Imprint

Overamstel Uitgevers

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

27 augustus 2018

ISBN

9789044355635

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 5 min

Bestandsgrootte

222 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Bestsellerauteur Patricia Snel groeide op in Gouda en studeerde Italiaanse taal- en letterkunde en kunstgeschiedenis in Leiden. Eerder verschenen van haar de succesvolle thrillers Verblind, De intrigant, De expat en De jacht.

Meer auteur Patricia Snel Bekijk alles

De vondeling van Veenhuizen
€ 14,99
De violiste

De violiste

Patricia Snel

€ 2,49
Runaway bride

Runaway bride

Patricia Snel

€ 1,99
Matteo

Matteo

Patricia Snel

€ 2,49

Meer spreker Marieke de Kruijff Bekijk alles

Zonder angst

Zonder angst

Lisa Gardner

€ 9,99
De hartsvriendin
4.0

De hartsvriendin

Heleen van Royen

€ 9,99
Under cover

Under cover

Sandrine Jolie

€ 12,50