Meditaties voor healing
Meditaties voor healing

Meditaties voor healing

Zeven Zhen Chi-healing luisterboeken in één. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties. In samenwerking met de arts Roy Martina ontwikkelde Mayana dit bijzondere pakket, dat een waardevolle toevoeging aan Zhen Chi is.

Auteur

Mayana

Spreker

Mayana

Speelduur

6 uur 35 min

€ 33,75

Beschrijving

Zhen Chi: de 'h' in Zhen staat voor 'healing' en voor 'heart' en dat is precies waar deze geleide meditaties je naartoe brengen. Mayana’s stem, die vibreert in elke cel, brengt je naar de kern van liefde, de bron van healing in jezelf. Op deze manier mediteren en onder begeleiding van iemand die als intentie heeft je te verbinden met liefde, is niet alleen heerlijk maar ook helend.

Dit luisterboek bestaat uit zeven delen, die ook los te bestellen zijn; één deel voor elke dag. Maak je keuze uit Shenzou-healing, Tao of een van de elementen water, vuur, metaal, hout en aarde. Ieder thema wordt ondersteund door hierop speciaal afgestemde muziek die je helpt de elementen in jezelf in harmonie te brengen.

Beluister alle zeven delen gedurende enkele weken in een vaste volgorde. Na een tijdje zul je merken dat je intuïtief kiest voor een bepaald deel; dit thema past dan het beste bij die dag of bij het proces waarin je verkeert.

Door het beluisteren van het luisterboek krijg je een verbinding met de bron van healing in jezelf en je ervaart innerlijke rust, liefde en kracht. Zo kom je in balans en ga je meer levenslust en vitaliteit ervaren en uitstralen.

Stel je open en laat Mayana toe tot je onbewuste. Veel van onze 'verwondingen' zitten opgeslagen in ons onbewuste en het is dan ook essentieel dat healing daar plaatsvindt. Wakker blijven of in slaap vallen maakt daarbij niet uit, want Mayana spreekt tot je onbewuste... en dat slaapt niet!

Geef je over aan een reis in jezelf en ervaar je diepste kern met deze sleutelmeditaties voor zelfbewustwording. Ze helpen je herinneren wie je werkelijk bent en dat je alles in je hebt wat je nodig hebt. Verbind je met je hart en de liefde in jezelf; verbind je met je innerlijke kracht. Het is alles wat je nodig hebt. Het is alles wat je hebt.

Nb. De zeven Zhen Chi-healing luisterboeken zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Inhoud
Deel 1: Hout
Hout staat voor heling, het vergeven van jezelf en het loslaten van frustratie. De teleurstellingen van het leven moeten we transformeren en elimineren. Hout geeft je deze kracht, bovendien helpt het ons om onze creativiteit te ervaren.

Deel 2: Aarde
Aarde staat voor verbinding met je diepste essentie. Het helpt ons thuis te komen in ons eigen lichaam. Door te aarden, blijven we dicht bij onze authentieke kern en herinneren we ons weer wie we zijn.

Deel 3: Metaal
Het element metaal helpt ons bij het loslaten van controle en oud verdriet. Het laat ons flexibiliteit ervaren en de adem van het leven voelen. Transformatie gebeurt door onze adem te richten op ons innerlijke wezen.

Deel 4: Vuur
Leven vanuit je hart, loslaten van gekwetstheid en vergeving van de ander, dat is wat Vuur je leert. Het helpt ons de liefde en passie, die in ons leeft in al haar grootsheid te ervaren en uit te stralen. Steeds opnieuw moeten we alles achterlaten en terugkeren naar onze eigen essentie.

Deel 5: Water
Water is de spiegel van de hemel, de essentie van het leven op aarde. Je veilig voelen in alle omstandigheden en het loslaten van angst en perfectionisme is wat water je geeft. Het waterelement helpt angst te transformeren en terug te keren naar onze essentie.

Deel 6: Tao
Tao is de verbinding van yin en yang, het ervaren van rust en vrede. De basis van spiritualiteit begint met de acceptatie van onszelf; vrede sluiten met onszelf en ons bestaan. In tijden van onrust, stress en chaos helpt dit luisterboek je herinneren dat alles wat je nodig hebt in je zit.

Deel 7: Shen Zhou
Shen Zhou is je werkelijke zelf en een goddelijk instrument om te ervaren wat je al weet. De perfectie ervaren in jezelf; ik adem liefde, ik breng liefde, ik ben liefde. Shen Zhou verdiept de Tao.

Details

Imprint

GVMedia

Uitgever

GVMedia, Stichting

Publicatiedatum

27 september 2012

ISBN

9789461491855

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 35 min

Bestandsgrootte

362 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Mayana is zangeres, auteur en trainer. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van zelfontwikkeling en persoonlijke groei, onder andere Aerobics en Yoga, Body awareness, Mind & Body Coaching, Emotioneel Evenwicht, Chakra Balancing en Intuitieve Ontwikkeling.

Samen met haar partner Dr. Roi Martina ontwikkelde ze de bewegingsvorm Zhen Chi. Een krachtig hulpmiddel om je elke dag te helpen herinneren aan wat je eigenlijk al weet, maar soms vergeet. Het helpt je je hart te openen voor jezelf en de wereld om je heen. Op die manier kom je nog dieper in contact met de liefde in jezelf. Mayana schreef het boek Zhen Chi - Het geheim van het hart en nam de gelijknamige DVD met de oefeningen erop op. Daarnaast zijn er diverse geleide meditatie cd's verkrijgbaar. Als Mind Body Coach geeft ze wereldwijd workshops en trainingen.

Meer auteur Mayana Bekijk alles

De kracht van Shen Zhou
€ 8,25
De kracht van Tao
€ 8,25
De kracht van Aarde
€ 8,25
De kracht van Hout
€ 8,25

Meer spreker Mayana Bekijk alles

De kracht van Shen Zhou
€ 8,25
De kracht van Tao
€ 8,25
De kracht van Aarde
€ 8,25
De kracht van Hout
€ 8,25