Geef me de ruimte!
Geef me de ruimte!

Geef me de ruimte!

'Geef me de ruimte!' vertelt het verhaal van Marije, een meisje van vijftien dat Brugge ontvlucht om aan een gedwongen huwelijk te ontsnappen. (Ingekorte versie) Leeftijd: 12+

Auteur

Thea Beckman

Spreker

Maarten Wansink

Speelduur

3 uur 27 min

€ 11,95

Beschrijving

Geef me de ruimte! van Thea Beckman gaat over de Honderdjarige Oorlog (1337-1435). Marije is vijftien als ze uit Brugge naar het zuiden vlucht om aan haar gedwongen huwelijk te ontsnappen. Tijdens haar tocht door Frankrijk, waar al jaren oorlog woedt tegen Engeland, ontmoet ze de troubadour Berton. Samen proberen ze hun weg te vinden door het rumoerige Frankrijk waarbij ze worden bijgestaan door de veldheer Bertrand du Guesclin. Geef me de ruimte! is een kleurrijke en meeslepende luisterpocket over een vrijgevochten meisje ten tijde van de Honderdjarige Oorlog.

Geef me de ruimte! is het eerste deel van de Honderdjarige Oorlog-trilogie van Thea Beckman die ook Triomf van de verschroeide aarde en Rad van fortuin omvat.
Let op - ingekorte versie: In dit luisterboek kunt u luisteren naar de eerste 8 hoofdstukken uit Geef me de ruimte! (Zie ook onderstaande inhoudsopgave). De hoofdstukken 9 t/m 23 zijn niet als luisterboek beschikbaar.

De voordracht van Maarten Wansink maakt het luisterboek tot een unieke uitgave. Als meesterverteller creëert hij een indringende luisterervaring die het oorspronkelijke verhaal recht doet maar tegelijkertijd ook overstijgt.

Inhoudsopgave
De vlucht uit Brugge
Het woud der verschrikking
Spannende uren
De volgende ochtend
De derde man
De kleine Matthis
Een wonderkind
De bestorming van Fourgeray
De bedrogen commandant

Details

Imprint

Maarten Muntinga

Uitgever

Maarten Muntinga

Publicatiedatum

27 juni 2008

ISBN

9789461492012

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 27 min

Bestandsgrootte

182 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Thea Beckman Bekijk alles

Kinderen van moeder aarde
€ 12,99
Kruistocht in spijkerbroek
5.0
€ 12,99