Luistervoorbeeld

Gelukt!

Handboek voor haalbaar geluk
Auteur Albert Sonnevelt, Jessica Menheere
Voorlezer Peter van Eerdenburg
Speelduur 4u 47m 21s
€ 14,95

Beschrijving

Gelukkig zijn, dat is alles wat we willen in het leven. Gezien de overvloed aan geluksboeken lijkt het thema een platgetreden pad, een uitgemolken onderwerp... We zouden het allemaal wel moeten weten onderhand. Helaas, niets is minder waar. Nog niet eerder in de menselijke geschiedenis zijn zoveel antidepressiva verkocht. Het gebruik ervan neemt nog steeds hand over hand toe en écht geluk lijkt verder weg dan ooit.

Tijd voor een luisterboek waarin je exact datgene aantreft dat wetenschappelijk bewezen gelukkig maakt. Beschreven op een toegankelijke, luchtige en laagdrempelige manier. Je luistert naar verhalen over de laatste bevindingen in de positieve psychologie en ontdekt wat je zelf kunt doen om meer geluk in je leven te ervaren.

Details

ImprintClusterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 24 oktober 2013
ISBN 9789462171374
Taal Nederlands
Speelduur 4u 47m 21s
Bestandsgrootte 263 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Albert Sonnevelt
Albert Sonnevelt

Albert Sonnevelt (1960) combineerde na zijn studie psychologie zijn kennis met de wijsheid van oosterse en westerse geneeskunde. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt Opleidingen, academie voor gezonde levensstijl.

Inmiddels is Sonnevelt Opleidingen met zestien beroepsopleidingen, zo’n twaalfhonderd cursisten per jaar en meer dan vijftig docenten in Nederland marktleider binnen dit vakgebied. Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met onder andere Suriname en Curaçao.

Toon aanbod