Gelukt!
Gelukt!

Gelukt!

Handboek voor haalbaar geluk

Een luisterboek met exact datgene wat wetenschappelijk bewezen gelukkig maakt. Met verhalen over de laatste bevindingen in de positieve psychologie. Ontdek wat je zelf kunt doen om meer geluk in je leven te ervaren.

Auteurs

Albert Sonnevelt, Jessica Menheere

Spreker

Peter van Eerdenburg

Speelduur

4 uur 47 min

€ 14,95

Beschrijving

Gelukkig zijn, dat is alles wat we willen in het leven. Gezien de overvloed aan geluksboeken lijkt het thema een platgetreden pad, een uitgemolken onderwerp... We zouden het allemaal wel moeten weten onderhand. Helaas, niets is minder waar. Nog niet eerder in de menselijke geschiedenis zijn zoveel antidepressiva verkocht. Het gebruik ervan neemt nog steeds hand over hand toe en écht geluk lijkt verder weg dan ooit.

Tijd voor een luisterboek waarin je exact datgene aantreft dat wetenschappelijk bewezen gelukkig maakt. Beschreven op een toegankelijke, luchtige en laagdrempelige manier. Je luistert naar verhalen over de laatste bevindingen in de positieve psychologie en ontdekt wat je zelf kunt doen om meer geluk in je leven te ervaren.

Details

Imprint

ClusterEffect

Uitgever

ClusterEffect - LuisterEffect

Publicatiedatum

24 oktober 2013

ISBN

9789462171374

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 47 min

Bestandsgrootte

263 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Albert Sonnevelt (1960) combineerde na zijn studie psychologie zijn kennis met de wijsheid van oosterse en westerse geneeskunde. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt Opleidingen, academie voor gezonde levensstijl.

Inmiddels is Sonnevelt Opleidingen met zestien beroepsopleidingen, zo’n twaalfhonderd cursisten per jaar en meer dan vijftig docenten in Nederland marktleider binnen dit vakgebied. Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met onder andere Suriname en Curaçao.Jessica Menheere (1968) is (co)auteur van Gewoon Bijzondere Vrouwen (2003), Ik ga op reis en laat achter (2011), Norma's Universum (2013) en Gelukt! Handboek voor haalbaar geluk (juni 2013). Zij is eigenaar van Ministry of Messages, maker van www.helpjezelf.nu en www.odeaanhetnu.nl.

Meer auteur Albert Sonnevelt Bekijk alles

Ontdek je passie

Ontdek je passie

Albert Sonnevelt

€ 14,95
Kiezen vanuit je hart

Kiezen vanuit je hart

Albert Sonnevelt

€ 19,95
De levenscode

De levenscode

Albert Sonnevelt

€ 19,95

Meer spreker Peter van Eerdenburg Bekijk alles

Slijtvaste humor van Ac tot Ve

Slijtvaste humor van Ac tot Ve

Herman Pieter de Boer

€ 15,50
Stijlvaste humor van Ac tot We

Stijlvaste humor van Ac tot We

Herman Pieter de Boer, Eltjo Herder

€ 15,50
Jack Vance

Jack Vance

Jack Vance

€ 10,50
Peter van Eerdenburg

Peter van Eerdenburg

Anton Quintana

€ 10,50