Luistervoorbeeld

Het glazen masker

Auteur Olga van der Meer
Voorlezer Tanja Reinders
Speelduur 5u 54m 26s
€ 16,95

Beschrijving

Het gelukkige leven van Ruben en Michelle komt zwaar onder druk te staan als Michelle wordt verkracht en ook nog eens zwanger raakt van haar belager. Ze laat een abortus uitvoeren, waar ze een infectie aan overhoudt die leidt tot het verwijderen van haar baarmoeder. Ineens staat alles volledig op z’n kop en is er niets meer over van hun mooie plannen en gedroomde toekomst. Ze moeten een nieuwe manier vinden om het leven in te richten, maar dat kost tijd en gaat moeizaam. Er lijkt een oplossing te komen als buurvrouw Carla in verwachting raakt, terwijl ze absoluut geen kind wil. Ze besluit de baby af te staan aan Ruben en Michelle, maar na de bevalling krijgt ze twijfels.

Voor de liefhebsters van levensechte gebeurtenissen, verpakt in een romantische setting.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect
Publicatiedatum 20 november 2019
ISBN 9789462172579
Taal Nederlands
Speelduur 5u 54m 26s
Bestandsgrootte 487 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Olga van der Meer
Olga van der Meer

Olga van der Meer-de Bel (1963) is getrouwd en heeft samen met haar man John 2 dochters.

Als kind schreef zij verhaaltjes en opstellen maken vond zij altijd heel leuk. Als 12-jarige stuurde zij haar eerste manuscript naar een uitgever. Na de MAVO (middelbare detailhandelopleiding) heeft zij in diverse winkels gewerkt. Later bij een marktonderzoekbureau werkzaam op freelance basis. Eerste boek - Liesbets beslissing - verscheen in 1993. Sinds 1993 fulltime auteur en daarbij nog een dag in de week werkzaam als instructrice bij het marktonderzoeksbureau.

Behalve het schrijven van boeken, schrijft zij ook mee in de Favoriet-romans (series Kinderafdeling, Kraamkliniek, Dokter Anne Maas en Lidy van der Poel) en verder iedere maand twee korte verhalen die zijn gebaseerd op waar gebeurde feiten voor het tijdschrift Anoniem.

Toon aanbod