Luistervoorbeeld

De weg terug

1 review
Auteur Olga van der Meer
Voorlezer Ilja Vreeswijk
Speelduur 6u 22m 24s
€ 16,95

Beschrijving

Sinds het overlijden van haar vader is Nicole een stil, teruggetrokken meisje. Ze krijgt weinig aandacht van haar moeder, een situatie die nog verergert als haar moeders vriend het huis verlaat. Weer raakt ze iemand kwijt waar ze aan gehecht is. Ze stort zich in de armen van haar vriendje Jordy en trekt bij hem in op zijn armoedige zolderkamer. Als ze in geldproblemen raken blijkt Jordy het niet goed met haar voor te hebben. Hij sleurt haar mee in de wereld van de prostitutie en zo glijdt Nicole langzaam maar zeker steeds dieper de afgrond in. Ze heeft er alles voor over om Jordy te behouden, maar pas als hij zijn ware gezicht laat zien, beseft ze waar ze mee bezig is. Ze kan echter nergens heen en de weg terug naar een normaal bestaan lijkt te zijn afgesloten. Zonder dat ze het weet zijn er wel hulptroepen actief om haar te helpen die weg te vinden. Lukt het haar er weer bovenop te komen?

Een prachtige familieroman van Olga van der Meer.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect
Publicatiedatum 5 december 2019
ISBN 9789462172692
Taal Nederlands
Speelduur 6u 22m 24s
Bestandsgrootte 525 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies van lezers

Mooi verhaal met een verrassende wending
Het boek neemt je vanaf het begin mee in het roerige leven van de twee hoofdpersonen. In hun levens gebeuren emotionele, vrolijke, maar ook heftige dingen. Zeker de moeite van het lezen (of beluisteren) waard.
Over de auteur
Photo Olga van der Meer
Olga van der Meer

Olga van der Meer-de Bel (1963) is getrouwd en heeft samen met haar man John 2 dochters.

Als kind schreef zij verhaaltjes en opstellen maken vond zij altijd heel leuk. Als 12-jarige stuurde zij haar eerste manuscript naar een uitgever. Na de MAVO (middelbare detailhandelopleiding) heeft zij in diverse winkels gewerkt. Later bij een marktonderzoekbureau werkzaam op freelance basis. Eerste boek - Liesbets beslissing - verscheen in 1993. Sinds 1993 fulltime auteur en daarbij nog een dag in de week werkzaam als instructrice bij het marktonderzoeksbureau.

Behalve het schrijven van boeken, schrijft zij ook mee in de Favoriet-romans (series Kinderafdeling, Kraamkliniek, Dokter Anne Maas en Lidy van der Poel) en verder iedere maand twee korte verhalen die zijn gebaseerd op waar gebeurde feiten voor het tijdschrift Anoniem.

Toon aanbod