Luistervoorbeeld

Mag ik van je houden

Auteur Angelique van Dongen
Spreker Marjon Schaap
Speelduur 7u 35m 26s
€ 16,95

Beschrijving

Opnieuw een mooie feelgood roman van Angelique van Dongen. Na een mislukt huwelijk probeert de 37-jarige Mara uit een diep dal te klimmen. Ze neemt ontslag als lerares. Op haar nieuwe school wordt ze buitenspel gezet door haar collega's waardoor ze na één schooljaar ook hier weer weggaat. Ze besluit op vakantie te gaan en krijgt het gevoel dat ze weer leeft, barst van de energie en heeft zin in haar nieuwe baan. In haar klas zit Renske, die ze al snel in haar hart sluit. Zo ook de vader van Renske, Wouter. Ze probeert uit alle macht haar gevoelens te negeren. Het schoolkamp van groep acht leidt tot een ommekeer in haar leven. Na het kamp wordt ze op non-actief gesteld en alle ellende begint weer van voor af aan. Is zij in staat haar leven weer te herpakken?

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 22 juli 2021
ISBN 9789462179240
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 35m 26s
Bestandsgrootte 625 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Angelique van Dongen (1970) is geboren te Dongen. Op haar tiende is ze met haar ouders en broer naar Zundert verhuisd, om vervolgens 5 jaar later weer terug te keren naar Dongen. Na haar middelbare school is ze opleidingen in de gezondheidszorg gaan volgen. Na de opleidingen is ze moeder geworden van drie prachtige zonen. Al die jaren bleef ze parttime werkzaam in de gezondheidszorg.

Ze heeft in diverse settings gewerkt, en is sinds 2000 werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Ze werkt daar op een leerafdeling, wat inhoud dat ze samen met een aantal collega’s leerlingen begeleidt en coacht in hun leerproces.
Naast haar gezin en baan maakt ze veel tijd vrij om te schrijven, want dat is haar passie!

Toon aanbod