Luistervoorbeeld

Contract

SerieJoona Linna deel 2
Auteur Lars Kepler
Voorlezer Job Schuring
Speelduur 15u 30m 52s
€ 14,95

Beschrijving

Sommige beloften kunnen niet worden verbroken, zelfs niet door de dood…

In het vroege ochtendgloren wordt op een verlaten plezierjacht in de Stockholmarchipel het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Het water in haar longen wijst op een verdrinkingsdood, maar vreemd genoeg vertonen haar kleren geen enkel spoor van zeewater. De volgende dag stuit de politie in een Stockholms appartement op het lichaam van een man. Hij hangt aan een haak in het plafond, in een verder lege kamer. Inspecteur Joona Linna is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd. Hij krijgt gelijk, maar daarmee is de zaak niet gesloten.

De twee doden vormen de opmaat tot een reeks duizelingwekkende en gevaarlijke gebeurtenissen die Joona Linna meesleuren in een nietsontziende jacht op de moordenaar.

Joona Linna #2

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 2 december 2015
ISBN 9789462530607
Taal Nederlands
Speelduur 15u 30m 52s
Bestandsgrootte 852 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Lars Kepler
Lars Kepler

Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Ahndoril. Met hun debuut Hypnose behaalden ze internationaal de bestsellerstatus. Van de boeken ronde de sympathieke Joona Linna zijn in Nederland inmiddels meer dan 350.000 exemplaren verkocht. Slaap is Lars Keplers vierde thriller.

Toon aanbod