Luistervoorbeeld

Spotgaai

Het zinderende slot van de Hongerspelen-trilogie
Auteur Suzanne Collins
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 10u 48m 15s
€ 14,95

Beschrijving

Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Dat betekent niet dat ze veilig is. Het Capitool geeft haar de schuld van de onrust in Panem. President Snow heeft bovendien meer dan duidelijk gemaakt dat Katniss niet de enige is die daarvoor zal boeten. Haar vrienden, haar familie; heel District 12 loopt gevaar.

Dit verpletterende en bloedstollende slot van de Hongerspelen-trilogie verslaat alles.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 13 november 2015
ISBN 9789462531567
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 13 tot 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 48m 15s
Bestandsgrootte 593 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Suzanne Collins

Suzanne Collins (1962) is een Amerikaanse scenarioschrijfster en auteur.

Haar meest recente werk is de nu al legendarische trilogie The Hunger Games (De Hongerspelen), waarvan in november 2010 het laatste boek (Spotgaai) in Nederland verschijnt. In de Hongerspelen-trilogie verweeft Suzanne Collins actie, avontuur, mythologie, sciencefiction, romantiek, filosofie en reality-tv met elkaar. Als basis voor deze opmerkelijke boeken dienden niet alleen de vroegere Romeinse gladiatorenspellen, maar ook de mythe van Theseus en Minotaur. Daarnaast komen issues als armoede, hongersnood, onderdrukking en de effecten van een oorlog aan bod.

Als kind leerde Suzanne van haar vader belangstelling te hebben voor alle aspecten van het leven, dus ook voor die aspecten waarmee ze zelf niet te maken had. Het was niet de bedoeling dat de Hongerspelen een trilogie zou worden, maar nadat Suzanne het eerste deel geschreven had, wist ze dat het verhaal van Katniss en Peeta nog lang niet klaar was.

Suzanne Collins hoopt met de Hongerspelen-trilogie te bereiken dat de lezers zich afvragen hoe elementen uit de boeken van invloed zijn op hun eigen leven. En hoe ze, indien nodig, iets kunnen veranderen aan de invloeden op hun leven.

Toon aanbod