Luistervoorbeeld

Glansrol

Auteur Loes den Hollander
Voorlezer Charlotte Lap
Speelduur 7u 59m 44s
€ 15,95

Beschrijving

Irma is zeven als haar vader tijdens een vakantiecruise spoorloos verdwijnt. Achtentwintig jaar later heeft ze dit verlies nog steeds niet verwerkt. Ze valt op oudere mannen, maar is niet in staat een gezonde relatie op te bouwen. Als ze haar verlaten voor een ander, verdwijnen ook deze mannen spoorloos…

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 15 december 2016
ISBN 9789462532830
Taal Nederlands
Speelduur 7u 59m 44s
Bestandsgrootte 659 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Glansrol gaat over leugens, en over wat leugens doen met je leven. Een pageturner eerste klas!’ (Vrouwenthrillers *****)

Over de auteur
Photo Loes den Hollander
Loes den Hollander

Loes den Hollander (1948) schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Aanvankelijk poëzie, later columns, daarna verhalen en ten slotte haar eerste boek. Toch kwam het nooit in haar op om van schrijven haar beroep te maken, omdat ze zich helemaal richtte op haar carrière in de gezondheidszorg. Dat veranderde toen ze in 2001 een verhalenwedstrijd won. Vanaf dat moment ging er voor haar gevoel een luik in haar hoofd open waar een onstuitbare lading teksten achter zit die zich allemaal verdringen om te worden opgeschreven.

Toen ze in 2006 haar carrière als directeur van een gezondheidszorginstelling beëindigde, vond ze vrijwel tegelijk een uitgever voor Vrijdag, haar eerste literaire thriller. Daarna volgde al snel het zinderende Zwanenzang en sindsdien is schrijven haar voornaamste bezigheid.

Loes den Hollander schreef al eerder columns voor bekende vrouwenbladen. Zij was van 2002 tot 2009 hoofdredacteur van Denkbeeld, een vakblad voor de gezondheidszorg en is nu nog als gastredacteur aan het blad verbonden.

Toon aanbod