Luistervoorbeeld

De beproeving

SerieKenning deel 1
Auteur Marijke Verhoeven
Spreker Ad Knippels
Speelduur 18u 9m 4s
€ 14,95

Beschrijving

Het is dertig jaar geleden dat Fiona, de geest van een Vikingvrouw, op Kenning voor het laatst is gezien. Wanneer Nina na haar aankomst op het Deense eiland nietsvermoedend vertelt dat ze een blonde vrouw in een witte jurk voorbij heeft zien rennen, is het gedaan met de rust.

Politieman Torben Olsen probeert zo goed hij kan de gemoederen van de theatrale eilanders te bedaren. Maar hij wordt tegengewerkt door de mysterieuze psychiater Marcus Holm, die met zijn volgelingen is neergestreken op het eiland. Waarom heeft Marcus zoveel belangstelling voor Nina? En wat heeft hij te maken met een onopgeloste moord van een aantal jaar geleden…

De Beproeving is een romantische thriller, die zich afspeelt op het Deense eiland Kenning bevolkt door uitgesproken, kleurrijke personages. De mix van romantiek, spanning, humor en een vleugje paranormale geheimzinnigheid maakt dit eerste deel over Kenning tot een duister, heerlijk spannend en mysterieus verhaal.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 22 februari 2017
ISBN 9789462533165
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 18u 9m 4s
Bestandsgrootte 1496 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Het vleugje mystiek geeft een extra dimensie aan het verhaal!’ (Vrouwenthrillers.nl)

‘Vol romantiek, spanning, humor en een vleugje paranormale geheimzinnigheid!’ (Gloss)

‘De Beproeving is anders dan anders en dat werkt verfrissend!’ (Hebban)

‘Ik ben nog niet klaar met Nina en Kenning!’ (Biebmiepje)

‘Dit boek heb ik met plezier gelezen, ik mag deze Nina wel en hoop haar binnen niet al te lange tijd weer terug te zien in een vervolg.’ (Graaggelezen)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marijke Verhoeven

Marijke Verhoeven (1967) werkte in de evenementenorganisatie voordat zij besloot fulltime te gaan schrijven. Op 1 juli 2015 verschijnt via Uitgeverij De Crime Compagnie de erotische thriller Zomerhitte.

In 2012 debuteerde Marijke bij Uitgeverij Elikser met de thriller Onder invloed. Hierna volgden Onder mijn huid en Onderschat. De boeken van Marijke kenmerken zich door een verrassende combinatie van spanning, liefde en romantiek.

Inspiratie vindt Marijke vooral in haar directe omgeving, maar haalt ze ook uit muziek, haar hobby koken en uit haar passie voor Denemarken. Met haar man en kinderen woont Marijke dicht bij Groningen.

Toon aanbod