Luistervoorbeeld

Onder water

Over de liefde tussen twee mensen die ten onder dreigt te gaan
Auteur Linda Jansen
Voorlezer Roel Fooij, Gaby Milder
Speelduur 7u 2m 49s
€ 14,95

Beschrijving

'Zou het niet heerlijk zijn om op nieuwjaarsdag alle ellende van het afgelopen jaar achter je te laten? De zwarte pagina’s uit je leven te scheuren en volledig blanco opnieuw te beginnen...'

Oudejaarsavond. Champagne bruist vrolijk in kristallen glazen en het gonst van de goede voornemens van rijke vrienden, terwijl Liz haar man Tom observeert. Een aantrekkelijke, charismatische man en de trotse vader van hun dochtertje Lara. Tom is vaak van huis en Liz´ gevoel van geborgenheid is door de jaren heen weggeëbd. Ze heeft geen besef van het leed dat Tom onderhuids voor haar verborgen houdt.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 13 december 2016
ISBN 9789462533578
Taal Nederlands
Speelduur 7u 2m 49s
Bestandsgrootte 581 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Linda Jansen
Linda Jansen

Linda Jansen (1978) is schrijfster. Ze is geboren in Roosendaal en woont met haar gezin in Breda. Op jonge leeftijd schreef zij al gedichten en songteksten. Na de geboorte van haar jongste kind begon zij in de spaarzame stille uren te schrijven aan haar debuutroman Onder Water.

Het idee voor haar debuutroman ontstond nadat ze in de media regelmatig de term ‘onder water’ tegenkwam. De verhalen erachter lieten haar niet los. Zij vormen de basis van Onder water, gecombineerd met een van haar passies: het observeren van mensen en hun gesprekken op terrassen, in cafés en het park waar ze graag komt. Dat is voor haar iedere dag opnieuw een bron van inspiratie.

Toon aanbod