Luistervoorbeeld

Boven water

Auteur Linda Jansen
Voorlezer Roel Fooij, Gaby Milder
Speelduur 6u 57m 14s
€ 14,95

Beschrijving

De mooie, eens zo sprankelende Liz herstelt moeizaam van de lafhartige aanval die op haar is gedaan. Fysiek heeft zij langdurige revalidatie nodig; geestelijk moet ze dealen met het geschade vertrouwen van geliefden om haar heen. De uiterlijke schijn, de onechte vriendschappen en haar minnaar zijn uit Liz' leven verdwenen.

Toms luxe sloepenbedrijf gloort als nooit tevoren en staat aan de vooravond van internationaal succes. In hun verwoede pogingen om met elkaar te vechten voor hun huwelijk worden zowel Liz als Tom blootgesteld aan externe verleidingen. Hun huwelijk dreigt opnieuw zwaar op de proef te worden gesteld.

Boven water: een roman over de verstrengelde liefde tussen twee mensen. Over hartstocht, twijfels, trouw, erotiek en over overwinningen en verlies.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 20 december 2016
ISBN 9789462533585
Taal Nederlands
Speelduur 6u 57m 14s
Bestandsgrootte 573 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Linda Jansen
Linda Jansen

Linda Jansen (1978) is schrijfster. Ze is geboren in Roosendaal en woont met haar gezin in Breda. Op jonge leeftijd schreef zij al gedichten en songteksten. Na de geboorte van haar jongste kind begon zij in de spaarzame stille uren te schrijven aan haar debuutroman Onder Water.

Het idee voor haar debuutroman ontstond nadat ze in de media regelmatig de term ‘onder water’ tegenkwam. De verhalen erachter lieten haar niet los. Zij vormen de basis van Onder water, gecombineerd met een van haar passies: het observeren van mensen en hun gesprekken op terrassen, in cafés en het park waar ze graag komt. Dat is voor haar iedere dag opnieuw een bron van inspiratie.

Toon aanbod