Luistervoorbeeld

Voor altijd verliefd

Verboden vrucht
SerieVerboden vrucht deel 3
Auteur Abbi Glines
Spreker Karin Douma
Speelduur 6u 22m 18s
€ 14,95

Beschrijving

In tweestrijd tussen de liefde voor zijn familie en zijn liefde voor Blaire, moet Rush een manier vinden de een te behouden zonder de ander kwijt te raken. Maar helaas is er geen plaats voor beide.

Blaire geloofde in haar sprookje, maar het is onmogelijk om in een fantasiewereld te leven. Haar liefde voor Rush en haar wens om een gezin te stichten blijven haar doen geloven dat ze een manier kunnen vinden om het te laten werken. Totdat ze moet beslissen wat het beste is voor haar en de baby. Ook al breekt daardoor haar hart. Kunnen ze samen niet een manier bedenken om verliefd te blijven… voor altijd?

Voor altijd verliefd heeft bijna 4.000 reviews en meer dan 47.000 ratings met gemiddeld meer dan 4 sterren op Goodreads!

Verboden vrucht #3

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 juli 2017
ISBN 9789462536890
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 22m 18s
Bestandsgrootte 525 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Abbi Glines

Abbi Glines (1977) is in de VS al jarenlang een bestsellende auteur van romantische fictie, maar sinds er vorig jaar de zogenaamde 'uncensored' versies verschenen, zijn de verkoopcijfers torenhoog gestegen. Haar romantische verhalen, in combinatie met heerlijke, expliciete seksscènes, raken bij talloze vrouwen een gevoelige snaar.

Toon aanbod