Luistervoorbeeld

Selfie

Jeugdthriller
Auteur Mariëtte Middelbeek
Spreker Julika Marijn
Speelduur 3u 46m 6s
€ 8,95

Beschrijving

Dolgelukkig is Britt als ze eindelijk op Facebook mag. Natuurlijk maakt ze ook meteen een Instagram-account aan en wanneer ze voor haar verjaardag een iPhone krijgt, is de lol helemaal compleet. Nu kan ze ook op WhatsApp en op Snapchat. Ze appt er rustig op los met haar vriendinnen en heeft al snel ook heel veel andere vrienden op social media. Eigenlijk vindt ze de wereld op internet veel leuker dan de echte wereld, waarin haar net gescheiden ouders elkaar het leven zuur maken.

In het begin vindt Britt het allemaal geweldig, maar dan komt ze erachter dat er ook een donkere kant zit aan de online wereld. Want niet iedereen heeft goede bedoelingen als ze haar foto liken…

Details

ImprintRubinstein Audio
UitgeverStorytel Publishing Netherlands
Publicatiedatum 4 oktober 2017
ISBN 9789462538719
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 13 tot 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 46m 6s
Bestandsgrootte 311 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Mariëtte Middelbeek

Mariëtte Middelbeek (1983) is journalist, chef redactie bij KekMama en auteur. Ze heeft inmiddels veertien romans, voor een breed vrouwenpubliek, op haar naam staan. Ze debuteerde in 2009 met Single & sexy, brak definitief door met het ontroerende Turbulentie, dat ook in Duitsland is uitgekomen, en is al jaren een bekend schrijfster in het genre. Naast romans schrijft Mariëtte boeken met waargebeurde ervaringsverhalen van hulpverleners (onder wie mensen op de ambulance en van de brandweer) en medewerkers. Ook heeft ze zes jeugdthrillers op haar naam staan, voor meisjes tussen de 11 en 14 jaar. In 2018 is haar eerste thriller voor volwassenen uitgekomen: Flashback.

Op 21 april 2022 werd onthuld dat Mariëtte Middelbeek ook publiceerde onder het pseudoniem Linda van Rijn.

Toon aanbod