Het pact
Het pact

Het pact

Een Robert Gallagher thriller

De aanslag op de vice president van de USA dwingt ex secret service agent Robert Gallagher tot het uiterste om de verrassende waarheid te ontdekken.

Auteur

Alexander van Ketwich

Spreker

Marc-Peter van der Maas

Speelduur

7 uur 34 min

€ 14,99

Beschrijving

Geen van de getuigen had het vliegtuig zien aankomen. Of gehoord. Het was zomaar met een gigantische klap uit de lucht komen vallen. Hulpdiensten waren binnen luttele minuten op de onheilsplek. Verbijsterd aanschouwden ze de omgeving. Een hele rij huizen was weggevaagd en tussen de wrakstukken lagen overal lichamen. Het was snel duidelijk: hier konden ze geen levens meer redden. Niemand kon de vliegramp met de Boeing 757 van de Amerikaanse vicepresident Gary Stevens hebben overleefd.

Drie maanden voor het fatale ongeluk had Gary Stevens zijn kleinzoontjes Samuel en George in zijn studeerkamer gevonden. Op de vloer voor zijn bureau. Het oudste jongetje lag in een plas bloed met naast hem het pistool van Stevens. Het joch was dood en zijn broertje was levensgevaarlijk gewond. Het dramatische ongeluk roept vragen op bij de pers. Zal de Republikeinse vicepresident Stevens nu anders tegen de ongecontroleerde verkoop van vuurwapens gaan aankijken? Uiteindelijk ontdekt ex-Secret Service agent Robert Gallagher de schokkende waarheid.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

22 september 2019

ISBN

9789462551725

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 34 min

Bestandsgrootte

624 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Na een internationale loopbaan in de financiële sector is Alexander van Ketwich nu actief als investeerder en schrijver. Hij woont in het Zuid-Europese Malta en bestuurt regelmatig zijn vliegtuig over het Europese continent. Zijn debuut, de thriller Iskenderun, verscheen in 2017. Daarna publiceerde hij achtereenvolgens Het pact (2018) en Titanium (2019).

Meer spreker Marc-Peter van der Maas Bekijk alles

Pelgrim

Pelgrim

Jens Henrik Jensen

€ 15,99
De Hemel op Aarde conferentie
€ 11,99
Motivatie en het puberbrein

Motivatie en het puberbrein

Huub Nelis, Yvonne van Sark

€ 16,99
Bokser in Auschwitz
5.0

Bokser in Auschwitz

Shawn Hoffman

€ 14,99