Luistervoorbeeld

Het pact

Een Robert Gallagher thriller
Auteur Alexander van Ketwich
Voorlezer Marc-Peter van der Maas
Speelduur 7u 34m 2s
€ 14,99

Beschrijving

Geen van de getuigen had het vliegtuig zien aankomen. Of gehoord. Het was zomaar met een gigantische klap uit de lucht komen vallen. Hulpdiensten waren binnen luttele minuten op de onheilsplek. Verbijsterd aanschouwden ze de omgeving. Een hele rij huizen was weggevaagd en tussen de wrakstukken lagen overal lichamen. Het was snel duidelijk: hier konden ze geen levens meer redden. Niemand kon de vliegramp met de Boeing 757 van de Amerikaanse vicepresident Gary Stevens hebben overleefd.

Drie maanden voor het fatale ongeluk had Gary Stevens zijn kleinzoontjes Samuel en George in zijn studeerkamer gevonden. Op de vloer voor zijn bureau. Het oudste jongetje lag in een plas bloed met naast hem het pistool van Stevens. Het joch was dood en zijn broertje was levensgevaarlijk gewond. Het dramatische ongeluk roept vragen op bij de pers. Zal de Republikeinse vicepresident Stevens nu anders tegen de ongecontroleerde verkoop van vuurwapens gaan aankijken? Uiteindelijk ontdekt ex-Secret Service agent Robert Gallagher de schokkende waarheid.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 22 september 2019
ISBN 9789462551725
Taal Nederlands
Speelduur 7u 34m 2s
Bestandsgrootte 624 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Alexander van Ketwich

Na een internationale loopbaan in de financiële sector is Alexander van Ketwich nu actief als investeerder en schrijver. Hij woont in het Zuid-Europese Malta en bestuurt regelmatig zijn vliegtuig over het Europese continent. Zijn debuut, de thriller Iskenderun, verscheen in 2017. Daarna publiceerde hij achtereenvolgens Het pact (2018) en Titanium (2019).

Toon aanbod