Luistervoorbeeld

Never waste a good crisis

De 10 wetten van crisismanagement
Auteur Diverse auteurs
Voorlezer Timo Kamst
Speelduur 2u 42m 23s
€ 9,99

Beschrijving

Hoe kun je het tij keren als je geconfronteerd wordt met een crisis? En hoe kun je voorkomen dat je nog een keer getroffen wordt? In dit boek beschrijven tien deskundigen welke maatregelen je vandaag kunt nemen om morgen te overleven.

Vroeg of laat wordt je bedrijf geconfronteerd met een crisis. Of het nou een financiële crisis is, een pandemie of de opkomst van een concurrent, zwaar weer is onvermijdelijk. Gelukkig zijn er manieren om een crisis te overleven, en te voorkomen dat je de volgende keer weer in de problemen komt.

Dit boek is geschreven voor iedereen die zijn zakelijke overlevingskansen tijdens en na een crisis wil vergroten, van de zelfstandige consultant tot de topmanager.

Verschillende auteurs van Uitgeverij Haystack hebben gezamenlijk aan Never waste a good crisis gewerkt. Ieder geeft vanuit zijn of haar eigen vakgebied een visie hoe om te gaan met een zakelijke crisis. Met bijdragen van Jan Adriaanse, Jan Bletz, Elja Daae, Erik in 't Groen, Gert-Jan Hospers, Jacques Pijl, Bart Stofberg, Gonny Vink, Gijs Weenink, Marcel van Wiggen, Erwin Wijman en Arjan Yspeert.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 24 april 2020
ISBN 9789462552739
Taal Nederlands
Speelduur 2u 42m 23s
Bestandsgrootte 223 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Diverse auteurs


Toon aanbod